010 462 30 11 info@justhair.nl
Bekijk reviews Consult

Middel tegen kaalheid

Direct gratis consult aanvragen Brochure aanvragen
Snel een vraag stellen

Kaalheid tegengaan? Dit zijn de oplossingen

Aan kaalheid liggen verschillende oorzaken ten grondslag. Zo kan men tijdelijk kaal worden, bijvoorbeeld door medicijnen zoals chemo. Maar het is ook mogelijk dat er een genetische oorzaak aan de basis ligt. Bij mannelijke kaalheid is dit vaak het geval. Het oplossen van kaalheid is daarmee lastig, maar zeker niet onmogelijk! We hebben enkele mogelijke middelen tegen haaruitval op een rijtje gezet. 

1 - Laserkam als middel tegen haaruitval

De laserkam is een middel wat haaruitval stopt en nieuwe haargroei stimuleert. Dit is niet voor iedereen geschikt, maar kan bij beginnende kaalheid mooie resultaten teweeg brengen. Lees meer over de laserkam >>

2 - Revivogen MD tegen kaalheid

Revivogen is een bewezen middel tegen haaruitval. Bij ons kun je terecht voor Revivogen Scalp Therapy, Shampoo & Conditioner tegen kaalheid als gevolg van alopecia androgenetica, stress en méér. Lees meer over Revivogen >>

3 - Hairvitals supplementen

Een gebrek aan vitaminen zijn vaak een gedeeltelijke oorzaak van haaruitval. Met HairVitals supplementen kun je ervoor zorgen dat je vitamine huishouding weer helemaal op peil komt, voor een optimale haargroei. Lees meer over HairVitals haaruitval pillen >>

4 - Minoxidil anti-haaruitval

Een wetenschappelijk bewezen ingrediënt en tevens de enige door de FDA goedgekeurde behandeling tegen haaruitval is Minoxidil.

Voorheen was Minoxidil alleen verkrijgbaar op recept en via de apotheker en was het verboden voor online verkoop maar nu is het toegestaan om dit online te verkopen voor bedrijven die geregistreerd staan in de Aanbiederslijst online medicjnen van de CIBG.

Aboutourbrands.nl is zo'n bedrijf en die verkopen dan ook een Minoxidil lotion voor vrouwen (2%) en voor mannen (5%) op hun webshop. Ga direct naar Aboutourbrands.nl als je geïnteresseerd bent om Minoxidil te kopen.

5 - Camoufleren van kaalheid

Middelen tegen kaalheid bestaan wel degelijk, zoals je hierboven kunt lezen. Alleen zijn ze niet zomaar bij iedere drogist te verkrijgen. Kaalheid en haaruitval is een veel voorkomend fenomeen, zeker bij mannen. Je kunt dan ook kiezen voor Toppik. Dit is hét camouflage middel tegen kaalheid! Toppik werkt doordat er door proteïne haarvezels met je eigen haren worden verweven, waardoor kalende plekken meteen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Dat maakt Toppik de meest ideale oplossing om kalende plekken direct te camoufleren.

toppik toppik foto

Net echt!

Een voordeel van het middel tegen kaalheid, Toppik, is dat je geen haarwerk of toupet hoeft te dragen. Ondanks dat de haartechnieken aardig geavanceerd zijn tegenwoordig voel je je het meest zelfverzekerd met echt haar. Doordat de vezels van Toppik dezelfde structuur als echt haar hebben, zorgt dit voor de meest natuurlijk ogende uitstraling. Tevens zal je haar als echt aanvoelen en hoef je je nooit zorgen te maken dat een haarstukje loslaat. Het middel tegen kaalheid - Toppik - blijft ook 's nachts zitten en onder alle weersomstandigheden. Een combinatie tussen dunne haren en Toppik is de ideale oplossing als je op zoek bent naar een middel tegen kaalheid. Zelfs van zeer dichtbij zal niemand zien dat de haarvezels die je hebt aangebracht geen echte haren zijn.

Middel tegen kaalheid? Wij hebben wat je zoekt!

Zijn je haren dun aan het worden en wil je een haarstukje of een toupet nog (zo lang mogelijk) voorkomen? Kies dan voor Toppik, hét middel tegen kaalheid! Toppik is verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat de vezels altijd goed aansluiten bij je eigen haarkleur, tevens is Toppik zeer gemakkelijk aan te brengen. Zelfs onderweg of op je werk kun je dit middel tegen kaalheid gemakkelijk aanbrengen. Wil je foto's zien van mensen die je zijn voorgegaan? Neem dan nu een kijkje op onze website, waar je tevens meer informatie over dit middel tegen kaalheid kunt vinden! Ook kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen.
Oftewel, een wonder middel tegen kaalheid! 

Bestel haarverdikking middelen online >>

Dikker en voller haar in 30 seconden

  • Zeer makkelijk te gebruiken
  • Te bestellen bij Justhair
  • Kalende plekken verdwijnen onmiddelijk
  • Niet goed, geld terug garantie!

Kom langs bij haarkliniek Justhair voor een gratis demonstratie.

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair Haarwerken Rotterdam
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
Justhair Haarwerken Utrecht
Prins Alexanderweg 54B
3712 AB Huis ter Heide

BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure