010 462 30 11 info@justhair.nl
Open avond Consult Inloggen

Middel tegen kaalheid

Direct gratis consult aanvragen Brochure aanvragen
Snel een vraag stellen

Kaalheid tegengaan? Dit zijn de oplossingen

Aan kaalheid liggen verschillende oorzaken ten grondslag. Zo kan men tijdelijk kaal worden, bijvoorbeeld door medicijnen zoals chemo. Maar het is ook mogelijk dat er een genetische oorzaak aan de basis ligt. Bij mannelijke kaalheid is dit vaak het geval. Het oplossen van kaalheid is daarmee lastig, maar zeker niet onmogelijk! We hebben enkele mogelijke middelen tegen haaruitval op een rijtje gezet. 

1) Laserkam als middel tegen haaruitval

De laserkam is een middel tegen haaruitval wat haaruitval stopt en nieuwe haargroei stimuleert. Dit is niet voor iedereen geschikt, maar kan bij beginnende kaalheid mooie resultaten teweeg brengen. Lees meer over de laserkam >>

2) Spectral met Nanoxidil tegen kaalheid

Nanoxidil is een bewezen ingrediënt in middelen tegen haaruitval. Bij ons kun je terecht voor Spectral, met 5% Nanoxidil tegen kaalheid als gevolg van genetische oorzaken, stress en méér. Lees meer over Spectral >>

3) Hairvitals supplementen

Een gebrek aan vitaminen zijn vaak een gedeeltelijke oorzaak van haaruitval. Met HairVitals supplementen kun je ervoor zorgen dat je vitamine huishouding weer helemaal op peil komt, voor een optimale haargroei. Lees meer over HairVitals haaruitval pillen >>

4) Camoufleren van kaalheid

Middelen tegen kaalheid bestaan wel degelijk, zoals je hierboven kunt lezen. Alleen zijn ze niet zomaar bij iedere drogist te verkrijgen. Kaalheid en haaruitval is een veel voorkomend fenomeen, zeker bij mannen. Je kunt dan ook kiezen voor Toppik. Dit is hét camouflage middel tegen kaalheid! Toppik werkt doordat er door proteïne haarvezels met je eigen haren worden verweven, waardoor kalende plekken meteen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Dat maakt Toppik de meest ideale oplossing om kalende plekken direct te camoufleren.

toppik toppik foto

Net echt!

Een voordeel van het middel tegen kaalheid, Toppik, is dat je geen haarwerk of toupet hoeft te dragen. Ondanks dat de haartechnieken aardig geavanceerd zijn tegenwoordig voel je je het meest zelfverzekerd met echt haar. Doordat de vezels van Toppik dezelfde structuur als echt haar hebben, zorgt dit voor de meest natuurlijk ogende uitstraling. Tevens zal je haar als echt aanvoelen en hoef je je nooit zorgen te maken dat een haarstukje loslaat. Het middel tegen kaalheid - Toppik - blijft ook 's nachts zitten en onder alle weersomstandigheden. Een combinatie tussen dunne haren en Toppik is de ideale oplossing als je op zoek bent naar een middel tegen kaalheid. Zelfs van zeer dichtbij zal niemand zien dat de haarvezels die je hebt aangebracht geen echte haren zijn.

Middel tegen kaalheid? Wij hebben wat je zoekt!

Zijn je haren dun aan het worden en wil je een haarstukje of een toupet nog (zo lang mogelijk) voorkomen? Kies dan voor Toppik, hét middel tegen kaalheid! Toppik is verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat de vezels altijd goed aansluiten bij je eigen haarkleur, tevens is Toppik zeer gemakkelijk aan te brengen. Zelfs onderweg of op je werk kun je dit middel tegen kaalheid gemakkelijk aanbrengen. Wil je foto's zien van mensen die je zijn voorgegaan? Neem dan nu een kijkje op onze website, waar je tevens meer informatie over dit middel tegen kaalheid kunt vinden! Ook kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen.
Oftewel, een wonder middel tegen kaalheid! 

Bestel haarverdikking middelen online >>

Dikker en voller haar in 30 seconden

  • Zeer makkelijk te gebruiken
  • Te bestellen bij Justhair
  • Kalende plekken verdwijnen onmiddelijk
  • Niet goed, geld terug garantie!

Kom langs bij haarkliniek Justhair voor een gratis demonstratie.

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure
Corona beleid
Belangrijke mededeling

Beste Client,

Wij hebben onze werkzaamheden weer langzaam hervat.
Dit betekend dat we vanaf 11 mei weer voor de 100% open zijn.

Wij hebben vanuit de kappersbond een protocol ontvangen en die is goedgekeurd door het RIVM.
Wij voldoen intussen aan de gestelde eisen.

Dit betekend dit voor u.
* Men dient bij griepachtige klachten (verkoudheid, koorts, hoesten etc.) van uzelf of een ander gezinslid NIET naar de salon te komen.
Dit geldt ook als er in de voorgaande 14 dagen contact is geweest met een COVID-19 besmet persoon!
Graag dit zo ruim als mogelijk vooraf aan de ingeplande afspraak aan ons melden zodat we deze plek dan kunnen opvullen.
Niet vooraf afgemelde afspraken worden gewoon in rekening gebracht.
* Men dient direct bij binnenkomst, de handen goed te desinfecteren met handgel aanwezig bij de balie.
* Er mogen géén andere personen meekomen naar de salon.
* We schudden geen handen en houden we minimaal anderhalve meter afstand van elkaar (uiteraard uitgezonderd de kap(st)per).
* Betreed u de salon zeer kort vóór de afgesproken tijd; indien u vroeger aankomt dient u buiten te wachten, bijvoorbeeld in de auto.
* Kom bij consultgesprekken alleen kort vóór de afgesproken tijd; indien u vroeger aankomt dient u buiten te wachten, bijvoorbeeld in de auto.
We begrijpen dat dit zeer ingrijpende maatregelen zijn maar alleen onder deze strenge voorwaarden kunnen en mogen we u in onze salon ontvangen.

Graag uw begrip hiervoor.

Bestellingen via de webwinkel blijft gewoon mogelijk.
Voor bezorging binnen Nederland en België werken we nauw samen met PostNL.

Allereerst: het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. PostNL bezorgt onze pakketten daarom tot op heden zoals je van ons gewend bent.
Om de verspreiding van het virus te voorkomen, nemen ze wel extra maatregelen.
De gezondheid en veiligheid staan hierbij voorop.
Houd er wel rekening mee dat het voor kan komen dat de bezorging soms 1 of 2 dagen langer duurt, dan je gewend bent.
Wij verzenden alle orders die op werkdagen voor 16:00 uur geplaatst zijn, altijd dezelfde dag.
Maar door de grote druk op de bezorgdiensten, kan het voorkomen dat zij 1of 2 dagen extra nodig hebben.

Met vriendelijke groeten,
Ingrid Waals
receptie@justhair.nl

Sluiten