T:010 462 30 11 E:info@justhair.nl

Middel tegen kaalheid

Dé oplossing om kalende plekken meteen te camoufleren!

Veel producten beloven het, maar helaas werken er maar weinig producten echt. Middelen tegen kaalheid bestaan wel degelijk, alleen zijn ze niet zomaar bij iedere drogist te verkrijgen. Kaalheid en haaruitval is een veel voorkomend fenomeen, zeker bij mannen. Nu bestaat er Toppik, het middel tegen kaalheid! Toppik werkt doordat er door proteïne haarvezels met uw eigen haren worden verweven, waardoor kalende plekken meteen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Dat maakt Toppik de meest ideale oplossing om kalende plekken direct te camoufleren.

toppik toppik foto

Net echt!

Een voordeel van het middel tegen kaalheid, Toppik, is dat u geen haarwerk of toupet hoeft te dragen. Ondanks dat de haartechnieken aardig geavanceerd zijn tegenwoordig voelt u zich het meest zelfverzekerd met echt haar. Doordat de vezels van Toppik dezelfde structuur als echt haar hebben zorgt dit voor de meest natuurlijk ogende uitstraling. Tevens zal uw haar als echt aanvoelen en hoeft u zich nooit zorgen te maken dat een haarstukje loslaat. Het middel tegen kaalheid - Toppik - blijft ook 's nachts zitten en onder alle weersomstandigheden. Een combinatie tussen dunne haren en Toppik is de ideale oplossing als u op zoek bent naar een middel tegen kaalheid. Zelfs van zeer dichtbij zal niemand zien dat de haarvezels die u heeft aangebracht geen echte haren zijn.

Last van beginnende kaalheid? Wij bieden u het middel dat u zoekt!

Zijn uw haren dun aan het worden en wilt u een haarstukje of een toupet voorkomen? Kies dan voor Toppik, hét middel tegen kaalheid! Toppik is verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat de vezels altijd goed aansluiten bij uw eigen haarkleur, tevens is Toppik zeer gemakkelijk aan te brengen. Zelfs onderweg of op uw werk kunt u dit middel tegen kaalheid gemakkelijk aanbrengen. Wilt u foto's zien van mensen die u zijn voorgegaan? Neem dan nu een kijkje op onze website, waar u tevens meer informatie over dit middel tegen kaalheid kunt vinden! Ook kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.
Toppik, een wondermiddel!

Dikker en voller haar in 30 seconden

  • Zeer makkelijk te gebruiken
  • Te bestellen bij Justhair
  • Kalende plekken verdwijnen onmiddelijk
  • Niet goed, geld terug garantie!

Kom langs bij Justhair voor een gratis demonstratie.

Meer informatie vrouw Meer informatie man

Heeft u vragen?
Dan helpen we u graag verder
Bij vragen helpen wij u graag verder
Ik wil graag...
Blijf op de hoogte
Blijf gratis op de hoogte van het laatste nieuws
Bekijk alle referenties
Onze referenties
Klanten over ons
"Een haarwerk waarbij je tijdens het douchten het water weer lekker op je hoofd kan voelen. Het haarwerk dat niet voelbaar is. Waarbij je gerust door je haar kan (laten) strijken. Het haarwerk dat natuurgetrouw is en net als je eigen haar aanvoelt."
Brochure
Ontvang onze gratis brochure
Ontvang de brochure thuis of digitaal.
Gratis brochure aanvragen