T:010 462 30 11 E:info@justhair.nl

Introductie Fullmore

019 Naast de cosmetische Hairfibers van Toppik, is er nu ook een haarverdikkingsmiddel in
handige spray vorm verkrijgbaar. Met deze spray camoufleert u alle vormen van haaruitval en zelfs kale plekken en littekens in enkele seconden.

Fullmore bestaat uit zogenaamde “spaceage polymeren”, gecombineerd met natuurlijke haaridentieke keratinevezels, die zich aan uw haar hechten.

Fullmore zit in een handige spuitbus en is daardoor waarschijnlijk de snelste manier om allerlei vormen van haaruitval te camoufleren.

Fullmore geeft het hele kapsel volume en structuur.

 

Hoe werkt Fullmore
Omdat de vezels uit de spray zich aan uw bestaande haren hechten, zelfs op de dunste plekken hecht Fullmore zich aan uw fijnste vellus haren en geeft ze dikte en kleur zonder sporen na te laten. Nadat u Fullmore heeft aangebracht, hoeft u alleen nog maar Fullmore coverspray of uw eigen haarspray te gebruiken. (die de vezeltjes aan uw haar bindt). Eenmaal gefixeerd laat Fullmore niet meer los, het schilfert niet en kunt uw haar gewoon borstelen. Het is bestand tegen wind, regen en loopt niet uit door transpiratie.


Gebruik van Fullmore fiberspray
Was en modelleer uw haar. Maak uw haar goed droog en borstel het vervolgens omhoog. De spray dient, net als een gewone haarspray, rustig sprayend en gelijkmatig te worden opgebracht. Houd de Fullmore fiberspray op ca. 25cm van uw hoofd en spuit licht over de te behandelen plekken waar u het haar dikker wilt hebben. Wacht 30 seconden. Borstel het dan licht, zodat uw haar en Fullmore goed mengen. Voor het beste resultaat kunt u Fullmore beter enkele malen dun aanbrengen dan één keer dik.

 

020 021 022 023

Veilig en doeltreffend
Fullmore is volledig veilig te gebruiken. Heeft u een haartransplantatie ondergaan, dan kunt u Fullmore gebruiken zodra de transplantaten volledig zijn genezen. Fullmore beschadigt uw haar op geen enkele wijze. Fullmore dringt niet door tot in de haarschacht en verstopt de poriën niet. Uw hoofdhuid kan dus gewoon blijven ademen en de gezonde groei van haren kan gewoon doorgaan. Ongeacht de conditie van uw haar, Fullmore zal meteen zorgen voor dik en mooier haar!

Resultaten na gebruik van fullmore fiberholdspray

025 026 027 028  


Vragen en antwoorden :

Kan Fullmore alle soorten kale plekken verbergen?
Fullmore werkt doordat het poeder uit de spray zich aan uw bestaande haren hecht. Zelfs al groeien er op uw kale plek maar een paar kleine vellushaartjes, dan kan Fullmore zich daar aan hechten, ze dikker maken en zo de hele plek verbergen.

Als ik mijn kapsel aan het einde van de dag moet bijwerken, moet ik dan mijn haar wassen en de procedure opnieuw doen?
Nee, dat is niet nodig. Mocht u toch vinden dat uw kapsel bijgewerkt dient te worden, spuit dan gewoon wat Fullmore spray op en breng uw haar opnieuw in model.

Wat moet ik doen als Fullmore op mijn kleren of hoofdkussen terechtkomt?
Fullmore is oplosbaar in water, wat betekent dat het gemakkelijk uit te wassen is met water en zeep, of volg de instructies op het etiket. U kunt het uiteraard voorkomen door een handdoek over uw schouders te leggen.

Ik gebruik gel om mijn haar in model te brengen. Kan ik dat blijven doen?
Ja. U kunt gewoon uw gel of stylingproduct blijven gebruiken. U gebruikt daarna als uw haar geheel droog is de Fullmore spray


Kan ik mijn haar met mijn eigen shampoo blijven wassen of raadt u een ander product aan?
Het fantastische van Fullmore is dat het geen invloed heeft op wat voor shampoo u gebruikt. Het werkt altijd! Was uw haar gewoon met een goede shampoo zoals u gewend bent.

Ik zwem een paar keer per week. Kan ik Fullmore in het zwembad gebruiken?
Zwembaden bevatten per definitie chloor. Omdat u bovendien voor langere tijd in contact met water zult zijn, zal Fullmore waarschijnlijk bij de activiteit op den duur niet goed houden.

Ik heb met name last van kale plekken bij de inhammen en de slaap, kan ik hier Fullmore voor gebruiken?
Jazeker, omdat Fullmore geen losse fiber is zoals bij Toppik, is dit uitermate geschikt voor het camoufleren van deze plekken.

Welke haarspray kan ik het beste gebruiken?
Wij raden u aan de coverspray te gebruiken. Deze spray is speciaal ontwikkeld om de gekleurde vezels aan uw haar en hoofdhuid te binden.

In hoeveel kleuren is Fullmore te verkrijgen?
In 8 kleuren, zodat u altijd wel de gewenste haarkleur kunt vinden. Indien u twijfelt, kom dan langs bij onze vestiging in Barendrecht. Daar kunnen onze specialisten u adviseren over de beste kleur keuze.

Hoe kan ik Fullmore verkrijgen?
Gewoon via onze webshop www.hairlabs.nl of door even langs te gaan bij onze vestiging aan de Pesetastraat 76 te Barendrecht. Indien u voor 15.00 uur de bestelling via onze webwinkel plaatst, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever bellen? Dat kan natuurlijk ook.

Wat kost Fullmore?
Een bus Fullmore kost € 29,50 per bus exclusief de verzendkosten.

Bestellen is eenvoudig, ga naar de webshop en klik op aanbieding. Bellen kan natuurlijk ook 010-8200362
Bekijk de website voor verdere productinformatie door hier verder te klikken.

030

 

Terug naar de nieuwsberichtenlijst

Heeft u vragen?
Dan helpen we u graag verder
Bij vragen helpen wij u graag verder
Ik wil graag...
Blijf op de hoogte
Blijf gratis op de hoogte van het laatste nieuws
Bekijk alle referenties
Onze referenties
Klanten over ons
"Een haarwerk waarbij je tijdens het douchten het water weer lekker op je hoofd kan voelen. Het haarwerk dat niet voelbaar is. Waarbij je gerust door je haar kan (laten) strijken. Het haarwerk dat natuurgetrouw is en net als je eigen haar aanvoelt."
Brochure
Ontvang onze gratis brochure
Ontvang de brochure thuis of digitaal.
Gratis brochure aanvragen