T:010 462 30 11 E:info@justhair.nl

De wens van Roos

De wens van roos, 6 jaar... één dag prinses zijn.roos

Justhair werd een tijdje geleden benaderd door stichting Make-A-Wish. Deze stichting vervult de liefste wens van kinderen en jongeren van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Uiteraard wilde wij daar graag aan meewerken.

Justhair leverde haar gratis het haarwerk dat nodig was om een prinses te zijn. Uiteraard mag ze dit haarwerk ook houden.

Hieronder een foto reportage en verslag van het allerliefste meisje van prins Harm. Zoals u kunt lezen was het een onvergetelijke dag voor haar, wij als Justhair zijn blij daar een bijdrage aan geleverd te hebben.

Klik op onderstaande link om het verslag van de wensdag van Roos (6-jaar) te lezen.
Wensverslag roos

Als dank ontvingen wij tenslotte het onderstaand bericht:
Nogmaals hartelijk bedankt voor jullie medewerking. Het was een fantastische dag voor Roos en haar familie, een dag vol magie waar zij even geen kankerpatiënt was, maar Prinses Roos! Zij heeft er erg van genoten. Ik hoop dat wij ook in de toekomst op jullie steun mogen blijven rekenen.
makeawish

Terug naar Info over haarwerken..

Heeft u vragen?
Dan helpen we u graag verder
Bij vragen helpen wij u graag verder
Ik wil graag...
Blijf op de hoogte
Blijf gratis op de hoogte van het laatste nieuws
Bekijk alle referenties
Onze referenties
Klanten over ons
"Een haarwerk waarbij je tijdens het douchten het water weer lekker op je hoofd kan voelen. Het haarwerk dat niet voelbaar is. Waarbij je gerust door je haar kan (laten) strijken. Het haarwerk dat natuurgetrouw is en net als je eigen haar aanvoelt."
Brochure
Ontvang onze gratis brochure
Ontvang de brochure thuis of digitaal.
Gratis brochure aanvragen