T:010 462 30 11 E:info@justhair.nl

Verslag open avond 19 Maart 2013

Afgelopen 19 maart was het weer zover, onze modellen Rob en Micheal waren aanwezig om het verwisselen van het haarwerk te tonen. Uit eigen ervaring vertelde ze hoe het dragen van een haarwerk bevalt.

Picture_001 Picture_003_nieuw Picture_008 Picture_020
Genoeg belangstelling Lijm aanbrengen Haarwerk aanbrengen Föhnen


Michel:
Na twee haartransplantaties, was ik niet tevreden over de dichtheid, Mijn overig haar was ook uitgevallen en ik voelde mij niet fijn met m'n kale hoofd. Omdat ik destijds voor de klas stond (groep 4) vertelde ik in december dat ik met het nieuwe schooljaar met haar terug zou komen. Je begrijpt de vragen waren niet van de lucht, ik heb toen besloten om een les te wijden aan pesten wat heel actueel was op onze school gecombineerd met uiterlijk en omgangsvormen. Al met al een heel leuk traject. In het nieuwe jaar kwam ik dus terug met mijn nieuwe haar. Mijn leerlingen maar ook mijn collega's konden het niet geloven. Zo natuurlijk als het er uit zag. Nu is een ieder gewend aan mijn nieuwe uiterlijk en ik voel mij er goed bij. Een goede keuze dus. Omdat ik weet dat andere de stap naar een haarwerk soms eng vinden ben ik blij door als model van Justhair de drempel iets te kunnen verlagen. Zijn er vragen dan ben ik altijd bereid toelichting te geven, eens kijken hoe het verwisselen van een haarwerk gaat en het resultaat zien? Vraag wanneer ik weer in de studio ben en kom gerust langs.


Rob:
Ook Rob komt iedere vier tot vijf weken in de studio om een splinternieuw haarwerk op zijn hoofd te laten zetten. Eenmaal aangebracht, is zelfs van heel dichtbij niet te zien dat de bovenkant van zijn schedel schuilgaat onder een artificieel "matje". ,Ik kan er alles mee; douchen, zwemmen naar de sauna je noemt het maar. Mijn disposabel unit blijft altijd perfect zitten. Dat ik steeds wissel heeft te maken met mijn eigen haar dat doorgroeit. Na ongeveer een maand laat ik dit dus weer afscheren en een nieuwe plaatsen. De oude gooien ze weg omdat die, vanwege de tere constructie nooit heel van mijn hoofd is te verwijderen. Dat de bevestiging van zijn haarwerk onzichtbaar is, komt door het materiaal waarop de haren zijn geknoopt: een ragfijn kunststof vliesje dat zó dun is dat de hoofdhuid er doorheen is te zien. Rob voelt zich er fijn bij en bekend best een beetje ijdel te zijn, maar zeg nu zelf wie is dit niet?

Picture_029

Picture_032

Picture_039 Picture_042
Drukte bij demo Rob Nog modelleren Hoofdhuid zichtbaar Bijna klaar


Sanne:
Zeker voor mij als vrouw is het heel erg aangestaard te worden omdat je kalend ben. Soms kreeg ik opmerkingen of ik ziek was of zo. Niet leuk dus. Gelukkig kom ik nu al jaren bij Justhair. Wat fijn is, er heerst een gezellige sfeer. Alle medewerkers ken ik nu al lang en het voelt een beetje als familie. Mijn haarwerk? Dat wordt geplakt zodat ik er niet steeds aan hoef te denken. Het leukste verhaal vind ik nog dat ik Jan ( de man van de eigenaresse Ingrid) vroeger bij de fitness tegen kwam. Hij werkte toen nog niet bij Justhair en kwam er zo pas veel later achter dat ik regelmatig bij Justhair kwam voor mijn haarwerk. Hij had het echt nooit gezien dat ik een haarwerk draag. Nou beter compliment die is er toch niet. Als er mensen zijn die eens met mij willen babbelen, bel naar Justhair en vraag maar wanneer ik er weer ben. Ik geef je dan alle uitleg. Je fijn voelen is toch belangrijk, vind je niet.

Ook geïnteresseerd? vraag naar onze eerst volgende open dag en schrijf je in voor het ontvangen van het programma.

Terug naar de nieuwsberichtenlijst

Heeft u vragen?
Dan helpen we u graag verder
Bij vragen helpen wij u graag verder
Ik wil graag...
Blijf op de hoogte
Blijf gratis op de hoogte van het laatste nieuws
Bekijk alle referenties
Onze referenties
Klanten over ons
"Een haarwerk waarbij je tijdens het douchten het water weer lekker op je hoofd kan voelen. Het haarwerk dat niet voelbaar is. Waarbij je gerust door je haar kan (laten) strijken. Het haarwerk dat natuurgetrouw is en net als je eigen haar aanvoelt."
Brochure
Ontvang onze gratis brochure
Ontvang de brochure thuis of digitaal.
Gratis brochure aanvragen