010 462 30 11 info@justhair.nl
Bekijk reviews Consult

Erkend Haarwerkspecialist

Direct gratis consult aanvragen Brochure aanvragen
Snel een vraag stellen

Justhair is erkend ANKO haarwerkspecialist

Wil je 100% zekerheid dat je een topkwaliteit behandeling ontvangt door een haarwerker met de nodige opleidingen en ervaring? Om er zeker van te zijn dat je te maken hebt met een professionele haarwerkspecialist, dan kun je het beste kiezen voor een haarwerker die is aangesloten bij ANKO sectie Haarwerken. Justhair is hier uiteraard ook bij aangesloten. Dit betekent dat je kunt rekenen op excellente deskundigheid en kwaliteit. Daarnaast staat privacy zeer hoog in het vaandel. Deze wordt ten alle tijden gewaarborgd omdat we gebruik maken van goed uitgeruste privé kamers. 

Zorgverzekering

Net zoals alle andere erkende haarwerkspecialisten, hebben wij afspraken met zorgverzekeraars. Hierdoor kunnen wij rechtstreeks voor je declareren. Het handige is dat we de vergoeding dan meteen in mindering brengen op de totaalprijs. Je hoeft dus maar één keer te betalen aan één partij, en hebt niets te maken met declaratie procedures. Wij nemen dit helemaal uit handen. 

Kenmerken erkend haarwerkspecialist

Niet iedere haarwerkspecialist is een ANKO erkend haarwerkspecialist. Wij wel. We voldoen dus aan een aantal regels. 

  • Je kunt bij Justhair rekenen op gegarandeerde privacy omdat we goed uitgeruste privé behandelstudio's hebben. Je kunt dus fijn in een rustige privé omgeving je laten informeren en uiteindelijk je haarwerk laten aanmeten. 
  • We houden ons aan een gedragscode.
  • Jaarlijks doen al onze haarwerkspecialisten opfriscursussen in het vakgebied. We blijven zo op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van haaruitval oplossingen. Tevens evalueren we elk jaar. 
  • We hebben een rolstoeltoegankelijk pand met voldoende (gratis) parkeergelegenheid. 
  • Binnen een straal van 10km rondom Justhair doen wij ook aan huisbezoek en ziekenhuisbezoek. Wanneer je dus niet in de gelegenheid bent om naar Justhair te komen, dan komt Justhair naar jou. 

Geschillencommissie 

Naast dat we als erkend haarspecialist zijn aangesloten bij ANKO, zijn we ook aangesloten bij De Geschillencommissie. Mocht je dus onverhoopt klachten hebben en worden deze naar jouw mening niet voldoende opgelost, dan kun je deze bij De Geschillencommissie neerleggen en zij zullen dan zoeken naar een goede oplossing. Dit zorgt nog voor extra zekerheid. 

Ga naar de Geschillencommissie en dien daar je klacht in.

anko geschillen commissie

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair Haarwerken Rotterdam
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
Justhair Haarwerken Utrecht
Prins Alexanderweg 54B
3712 AB Huis ter Heide

BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure