010 462 30 11 info@justhair.nl
Open avond Consult Inloggen

Pruiken: de verschillende mogelijkheden

Direct gratis consult aanvragen Brochure aanvragen
Snel een vraag stellen

Pruiken van vroeger en van nu

Voor veel mensen is het dragen van een pruik een taboe om over te praten. Toch zul je versteld staan van het aantal mensen dat er in Nederland een draagt. Soms werkt een middel tegen haaruitval namelijk niet meer, en dan is een pruik of haarwerk een perfecte oplossing. Hierdoor heeft er de afgelopen tientallen jaren een enorme ontwikkeling plaats gevonden in Nederland. Pruiken van tegenwoordig lijken niet eens meer op die van vroeger. Vroeger was een pruik duidelijk zichtbaar: het begin van de haarlijn was vaak duidelijk te onderscheiden van de hoofdhuid, het haar was dof en zichtbaar niet echt en de pruiken waren vaak kriebelig en vielen snel af. Dat alles is al vele jaren verleden tijd. Een goede pruik sluit perfect aan op de huid, is zeer stevig bevestigd, ziet er uit als echt haar en voelt ook zo aan.

Materiaal waar pruik van gemaakt is

Deze ontwikkelingen hebben het dragen van een pruik letterlijk en figuurlijk een stuk draaglijker gemaakt. Door de vele mogelijkheden kunnen we écht naar de persoon kijken, en daar een geschikt haarwerk voor uitkiezen. Zo is er bijvoorbeeld de keuze uit pruiken van echt haar of van synthetisch haar (of soms een combinatie van beide). Echt haar gaat over het algemeen wat langer mee dan synthetisch haar, maar ook synthetisch haar is tegenwoordig nauwelijks meer te onderscheiden van echt haar en voelt zeer echt aan. Bij Justhair kijken we naar jouw wensen en persoonlijkheid, en passen daar het advies op aan. Ben je graag in de weer met styling tools en wil je je haar elke dag anders kunnen stylen? Dan is een echt haar pruik de beste optie. Wil je liever wat minder werk aan je pruik hebben, dan is de synthetische variant beter. 

Grote collectie of op maat gemaakt

Bij Justhair beschikken wij over een zeer uitgebreide collectie pruiken met zowel kort, middellang als lang haar. Tevens hebben we een ruim assortiment kleuren. Vind je - ondanks onze uitgebreide collectie - niet de pruik waar je naar op zoek bent? Dan kan de pruik zelfs helemaal op maat worden gemaakt. Deze wordt dan speciaal op je uiterlijk en hoofdhuid afgestemd zodat je over een geheel gepersonaliseerde pruik beschikt. Ook kun je bij Justhair terecht voor het laten knippen, onderhouden of repareren van je haarwerk of pruik.

Vergoeding door de verzekering

Justhair beschikt over zeer veel contacten in de medische wereld en in de verzekeringswereld. Daarom is de kans groot dat je haarwerk gedeeltelijk of geheel door je zorgverzekeraar wordt vergoed wanneer je deze door Justhair laat aanmeten. Dat maakt de stap om een pruik aan te schaffen weer een stukje gemakkelijker.

Pruik nodig? Kom langs bij Justhair!

Wil je weten wat Justhair voor je kan betekenen? Neem dan een kijkje op onze website voor een overzicht van onze confectie haarwerken, of kom een keertje vrijblijvend langs voor persoonlijk advies!

03 haarvitaal

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure