010 462 30 11 info@justhair.nl
Bekijk reviews Open avond Consult Inloggen

Pruiken: de verschillende mogelijkheden

Direct gratis consult aanvragen Brochure aanvragen
Snel een vraag stellen

Een fijne oplossing bij haarverlies

Wanneer je last hebt van haaruitval of dunner wordend haar kun je je al snel wat onzeker gaan voelen. En dat is heel normaal! Natuurlijk wil jij je weer helemaal jezelf voelen. Je kunt er dan voor kiezen om een pruik te kopen. Justhair kan je daarbij helpen! Wij bieden pruiken van echt haar en synthetisch haar aan. Samen met jou gaan we in een persoonlijk consult op zoek naar de beste oplossing. Zo passen wij het haarwerk helemaal aan op de persoon en zorgen we dat jij nóg meer gaat stralen. Wil je graag meer informatie over pruiken? Ontdek dan onze pagina.

Of maak direct een vrijblijvend consult afspraak, waarin wij je meer vertellen over de mogelijkheden.

Gratis en vrijblijvend advies consult >

Pruiken van vroeger en van nu

Voor veel mensen is het dragen van een pruik een taboe om over te praten. Toch zul je versteld staan van het aantal mensen dat er in Nederland een draagt. Soms werkt een middel tegen haaruitval namelijk niet meer, en dan is een pruik of haarwerk een perfecte oplossing. Hierdoor heeft er de afgelopen tientallen jaren een enorme ontwikkeling plaats gevonden in Nederland. Pruiken van tegenwoordig lijken niet eens meer op die van vroeger. Vroeger was een pruik duidelijk zichtbaar: het begin van de haarlijn was vaak duidelijk te onderscheiden van de hoofdhuid, het haar was dof en zichtbaar niet echt en de pruiken waren vaak kriebelig en vielen snel af. Dat alles is al vele jaren verleden tijd. Een goede pruik sluit perfect aan op de huid, is zeer stevig bevestigd, ziet er uit als echt haar en voelt ook zo aan.

Materiaal waar pruik van gemaakt is

Deze ontwikkelingen hebben het dragen van een pruik letterlijk en figuurlijk een stuk draaglijker gemaakt. Door de vele mogelijkheden kunnen we écht naar de persoon kijken, en daar een geschikt haarwerk voor uitkiezen. Zo is er bijvoorbeeld de keuze uit pruiken van echt haar of van synthetisch haar (of soms een combinatie van beide). Echt haar gaat over het algemeen wat langer mee dan synthetisch haar, maar ook synthetisch haar is tegenwoordig nauwelijks meer te onderscheiden van echt haar en voelt zeer echt aan. Bij Justhair kijken we naar jouw wensen en persoonlijkheid, en passen daar het advies op aan. Ben je graag in de weer met styling tools en wil je je haar elke dag anders kunnen stylen? Dan is een pruik kopen van echt haar de beste optie. Wil je liever wat minder werk aan je pruik hebben, dan is de synthetische variant beter. 

pruik van echt haar of confectie haar

Grote collectie of op maat gemaakt

Bij Justhair beschikken wij over een zeer uitgebreide collectie pruiken met zowel kort, middellang als lang haar. Tevens hebben we een ruim assortiment kleuren. Vind je - ondanks onze uitgebreide collectie - niet de pruik waar je naar op zoek bent? Dan kan de pruik zelfs helemaal op maat worden gemaakt. Deze wordt dan speciaal op je uiterlijk en hoofdhuid afgestemd zodat je over een geheel gepersonaliseerde pruik beschikt. Ook kun je bij Justhair terecht voor het laten knippen, onderhouden of repareren van je haarwerk of pruik.

vrouw lang haar pruik haarwerk

Vergoeding door de verzekering

Justhair beschikt over zeer veel contacten in de medische wereld en in de verzekeringswereld. Daarom is de kans groot dat je haarwerk gedeeltelijk of geheel door je zorgverzekeraar wordt vergoed wanneer je deze door Justhair laat aanmeten. Dat maakt de stap om een pruik te kopen weer een stukje gemakkelijker.

Pruik kopen? Kom langs bij Justhair!

Wil je weten wat Justhair voor je kan betekenen en welke mogelijkheden er zijn bij het pruiken kopen? Neem dan een kijkje op onze website voor een overzicht van onze confectie haarwerken, of kom een keertje vrijblijvend langs voor persoonlijk advies!

Gratis en vrijblijvend advies consult >

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure