T:010 462 30 11 E:info@justhair.nl

Pruik

Pruiken van vroeger, pruiken van nu

Voor veel mensen is het dragen van een pruik een taboe om over te praten. Toch zult u versteld staan van het aantal mensen dat in Nederland een pruik draagt. Omdat zoveel mensen een pruik dragen heeft er de afgelopen tientallen jaren een enorme ontwikkeling plaats gevonden in Nederland wat betreft pruiken. Pruiken van tegenwoordig lijken niet eens meer op pruiken van vroeger. Vroeger waren pruiken duidelijk zichtbaar: het begin van de haarlijn was vaak duidelijk te onderscheiden van de hoofdhuid, het haar was dof en zichtbaar niet echt en de pruiken waren vaak kriebelig en vielen snel af. Dat alles is al vele jaren verleden tijd. Een goede pruik sluit perfect aan op de huid, is zeer stevig bevestigd, ziet er uit als echt haar en voelt ook zo aan.

Materiaal waar pruik van gemaakt is

Deze verandering heeft voor veel mensen het dragen van een pruik letterlijk en figuurlijk een stuk draagbaarder gemaakt. Veel mensen in Nederland kiezen dan ook voor een pruik. Het dragen van een pruik kan voortkomen uit het gebruik van bepaalde medicatie door een ziekte of door natuurlijke kaalheid. Pruiken kunnen van synthetisch haar, echt haar of een combinatie gemaakt zijn. Echt haar gaat over het algemeen wat langer mee dan synthetisch haar, maar ook synthetisch haar is tegenwoordig nauwelijks meer te onderscheiden van echt haar en voelt zeer echt aan.

Grote collectie pruiken of pruik op maat gemaakt

Bij Justhair beschikken wij over een zeer uitgebreide collectie pruiken die zowel voor kort haar, middel lang haar als lang haar in alle kleuren verkrijgbaar zijn. Vindt u - ondanks onze uitgebreide collectie - niet de pruik waar u naar op zoek bent dan kan de pruik zelfs helemaal op maat worden gemaakt voor u. Ook kunnen pruiken bij Justhair geknipt of gerepareerd worden. Een pruik van Justhair wordt speciaal op uw uiterlijk en hoofdhuid afgestemd zodat u over een geheel gepersonaliseerde pruik zal gaan beschikken.

Pruik vergoed door de verzekering

Justhair beschikt over zeer veel contacten in de medische wereld en in de verzekeringswereld. Daarom heeft u grote kans dat uw pruik gedeeltelijk of geheel door uw zorgverzekeraar wordt vergoed wanneer u deze koopt bij Justhair. Dat maakt de stap om een pruik aan te schaffen weer een stuk gemakkelijker.

Uw pruik bestelt u bij Justhair!

Wilt u weten wat Justhair voor u kan betekenen? Neem dan een kijkje op onze website voor de pruiken die wij aanbieden of kom een keertje langs voor persoonlijk advies!

03 haarvitaal

Heeft u vragen?
Dan helpen we u graag verder
Bij vragen helpen wij u graag verder
Ik wil graag...
Blijf op de hoogte
Blijf gratis op de hoogte van het laatste nieuws
Bekijk alle referenties
Onze referenties
Klanten over ons
"Een haarwerk waarbij je tijdens het douchten het water weer lekker op je hoofd kan voelen. Het haarwerk dat niet voelbaar is. Waarbij je gerust door je haar kan (laten) strijken. Het haarwerk dat natuurgetrouw is en net als je eigen haar aanvoelt."
Brochure
Ontvang onze gratis brochure
Ontvang de brochure thuis of digitaal.
Gratis brochure aanvragen