T:010 462 30 11 E:info@justhair.nl

04 confectie haarwerken

Een comfortabele en natuurlijke pruik

Als je een pruik draagt, zijn er enkele zaken die zeer belangrijk zijn. Zo is het van belang dat de pruik comfortabel zit en dat deze er natuurlijk uit ziet. Dat is allemaal mogelijk bij JustHair. Wij hebben namelijk een groot assortiment pruiken van echt haar. De kwaliteit van een pruik van echt haar is beduidend beter dan die van een synthetische pruik. Mooi haar heeft vaak een positieve invloed op het zelfvertrouwen. Daarom kiezen veel mensen voor een pruik van echt haar.

Pruiken van echt haar: de voordelen

Een pruik draagt men meestal niet zomaar. Meestal is er sprake van haaruitval, welke om verschillende redenen kan plaatsvinden. Het is hoe dan ook vervelend om uw eigen haar te verliezen. Met een mooie pruik van echt haar kan het leed worden verzacht. Het voordeel van pruiken van echt haar is het feit dat deze comfortabel zitten en ontzettend natuurlijk uitzien. Mensen zullen niet zien dat u een pruik draagt. Tevens is het mogelijk om uw pruik van echt haar zelf te stylen met bijvoorbeeld een föhn, stijltang of krultang. U kunt het haar zelfs kleuren met een kleurspoeling of verf. Met een pruik van echt haar is het dus vrij eenvoudig om te variëren in kapsels. Bij de meeste synthetische pruiken is dit absoluut niet mogelijk.

Een pruik van echt haar koopt u bij JustHair

Zoals hierboven beschreven hangen er veel voordelen aan pruiken die vervaardigd zijn van echt haar. Voor een natuurlijk en modieuze look kunt u terecht bij JustHair. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van het juiste model en de juiste kleur. In onze kapsalon is het mogelijk om de pruik te knippen en te vormen tot uw persoonlijke haarwerk. Onze haarspecialisten hebben alle kennis in huis betreft pruiken van echt haar, dus bij JustHair bent u aan het juiste adres voor een mooi haarwerk.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak direct een gratis afspraak of bel 010-4623011.

Heeft u vragen?
Dan helpen we u graag verder
Bij vragen helpen wij u graag verder
Ik wil graag...
Blijf op de hoogte
Blijf gratis op de hoogte van het laatste nieuws
Bekijk alle referenties
Onze referenties
Klanten over ons
"Een haarwerk waarbij je tijdens het douchten het water weer lekker op je hoofd kan voelen. Het haarwerk dat niet voelbaar is. Waarbij je gerust door je haar kan (laten) strijken. Het haarwerk dat natuurgetrouw is en net als je eigen haar aanvoelt."
Brochure
Ontvang onze gratis brochure
Ontvang de brochure thuis of digitaal.
Gratis brochure aanvragen