010 462 30 11 info@justhair.nl
Open avond Consult Inloggen

Pruiken van echt haar

Direct gratis consult aanvragen Brochure aanvragen
Snel een vraag stellen

Echt haar pruiken van topkwaliteit

Haaruitval, tijdelijk of langdurig, heeft een flinke weerslag op jou als persoon. Gelukkig zijn er oplossingen in de vorm van echt haar pruiken en haarwerken. Bij Justhair kun je terecht voor comfortabele pruiken van echt haar die niet van je natuurlijke haar te onderscheiden zijn. We kunnen een pruik op maat maken, maar we hebben ook een collectie confectie haarwerken

Gratis en vrijblijvend advies consult >

Welk type haarwerk past bij jou?

Om te bepalen welk type pruik of haarwerk het beste bij je past, houden wij rekening met onder andere je werk en welke sport je beoefent. Ook de reden van de aanschaf is belangrijk. Is het kortstondig haaruitval, bijvoorbeeld door chemotherapie? Dan is een echt haar pruik of synthetische pruik de beste optie. Is het haarverlies langdurig? Dan kun je ook kiezen voor een haarwerk met een van de diverse bevestigingsmethoden: lijm, tape, clips en permanente bevestiging. Voor welke oplossing ook gekozen wordt, het is altijd onopvallend voor anderen.

Pruik van echt haar bij chemo 

Heb je de pruik slechts tijdelijk nodig? Dan kun je terecht bij de afdeling pruiken, van echt haar of synthetisch haar. Je kunt nog vóór je eerste behandeling langskomen zodat we, als je dit wil, je bestaande haardracht zo goed mogelijk kunnen benaderen met een pruik van echt haar. Justhair heeft eigen privé studio’s, dus je kunt in alle privacy een pruik kiezen die bij je past. Omdat we als erkend haarwerkspecialist aangesloten zijn bij alle ziektekostenverzekeraars, verzorgen wij ook de declaratie voor je. Indien de gekozen pruik van echt haar niet op voorraad is, bestellen wij deze voor je.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Wat zijn de voor- en nadelen van synthetisch en echt haar?
Het voordeel van pruiken van echt haar is het feit dat deze erg comfortabel zitten en ontzettend natuurlijk uitzien. Tevens is het mogelijk om je pruik van echt haar zelf te stylen met bijvoorbeeld een föhn, stijltang of krultang. Je kunt het haar zelfs kleuren met een kleurspoeling of verf. Het is dus vrij eenvoudig om te variëren in kapsels. Bij de meeste synthetische pruiken is dit absoluut niet mogelijk: deze pruiken hebben een vast model. Synthetisch haar kan daarom wel weer makkelijk zijn voor mensen die niet te veel aan hun haar willen doen. Een voordeel van synthetisch haar: de kleur blijft langer mooi dan bij echt haar.

Waar moet je op letten bij het kopen van een pruik?
Ten eerste is het heel belangrijk dat de pruikspecialist kijkt naar je persoonlijke situatie. Bij Justhair zijn de specialisten getraind en ervaren in het aanmeten van pruiken van echt haar die perfect passen bij jouw gezichtsvorm, hoofdhuid, oogkleur en natuurlijk je persoonlijke wensen. 

Daarnaast kunt je op kwaliteit letten door bijvoorbeeld twee verschillende haarstukken naast elkaar te leggen, al is het moeilijk te vergelijken voor iemand die niet eerder een pruik heeft gedragen. Het is ook niet onbelangrijk dat een leverancier is aangesloten bij een ziektekostenverzekeraar. Elk jaar wijzigen de vergoedingen. Bereken jouw haarwerk vergoeding >>

Hoeveel kost een pruik van echt haar? 
Dit kan nogal variëren. Voor een confectie pruik van echt haar betaal je ongeveer € 300,- tot € 500,-. Voor een maatwerk echt haar pruik begin je met ongeveer € 500,- tot € 600,-

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure
Corona beleid
Belangrijke mededeling

Beste Client,

Wij hebben onze werkzaamheden weer langzaam hervat.
Dit betekend dat we vanaf 11 mei weer voor de 100% open zijn.

Wij hebben vanuit de kappersbond een protocol ontvangen en die is goedgekeurd door het RIVM.
Wij voldoen intussen aan de gestelde eisen.

Dit betekend dit voor u.
* Men dient bij griepachtige klachten (verkoudheid, koorts, hoesten etc.) van uzelf of een ander gezinslid NIET naar de salon te komen.
Dit geldt ook als er in de voorgaande 14 dagen contact is geweest met een COVID-19 besmet persoon!
Graag dit zo ruim als mogelijk vooraf aan de ingeplande afspraak aan ons melden zodat we deze plek dan kunnen opvullen.
Niet vooraf afgemelde afspraken worden gewoon in rekening gebracht.
* Men dient direct bij binnenkomst, de handen goed te desinfecteren met handgel aanwezig bij de balie.
* Er mogen géén andere personen meekomen naar de salon.
* We schudden geen handen en houden we minimaal anderhalve meter afstand van elkaar (uiteraard uitgezonderd de kap(st)per).
* Betreed u de salon zeer kort vóór de afgesproken tijd; indien u vroeger aankomt dient u buiten te wachten, bijvoorbeeld in de auto.
* Kom bij consultgesprekken alleen kort vóór de afgesproken tijd; indien u vroeger aankomt dient u buiten te wachten, bijvoorbeeld in de auto.
We begrijpen dat dit zeer ingrijpende maatregelen zijn maar alleen onder deze strenge voorwaarden kunnen en mogen we u in onze salon ontvangen.

Graag uw begrip hiervoor.

Bestellingen via de webwinkel blijft gewoon mogelijk.
Voor bezorging binnen Nederland en België werken we nauw samen met PostNL.

Allereerst: het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. PostNL bezorgt onze pakketten daarom tot op heden zoals je van ons gewend bent.
Om de verspreiding van het virus te voorkomen, nemen ze wel extra maatregelen.
De gezondheid en veiligheid staan hierbij voorop.
Houd er wel rekening mee dat het voor kan komen dat de bezorging soms 1 of 2 dagen langer duurt, dan je gewend bent.
Wij verzenden alle orders die op werkdagen voor 16:00 uur geplaatst zijn, altijd dezelfde dag.
Maar door de grote druk op de bezorgdiensten, kan het voorkomen dat zij 1of 2 dagen extra nodig hebben.

Met vriendelijke groeten,
Ingrid Waals
receptie@justhair.nl

Sluiten