010 462 30 11 info@justhair.nl
Bekijk reviews Consult

Pruiken van echt haar

Direct gratis consult aanvragen
Snel een vraag stellen

 

Echt haar pruiken van topkwaliteit

Haaruitval, tijdelijk of langdurig, heeft een flinke weerslag op jou als persoon. Gelukkig zijn er oplossingen voor deze haarproblemen in de vorm van echt haar pruiken en haarwerken. Bij Justhair kun je terecht voor comfortabele pruiken van echt haar die niet van je natuurlijke haar te onderscheiden zijn. We kunnen een pruik op maat maken, maar we hebben ook een collectie confectie haarwerken

Gratis en vrijblijvend advies consult >

Dames pruiken echt haar

Het uitzoeken van een pruik is een fragiel proces, waarbij er verschillende lastige keuzes gemaakt moeten worden. Een pruik bepaalt immers voor een groot deel je uiterlijk en moet écht bij je passen. Bij Justhair hebben wij een groot aanbod dames pruiken van echt haar waaruit je kunt kiezen. Zowel de haarlengte, haarkleur en vorm zijn te bepalen. De pruik wordt vervolgens helemaal op maat gemaakt. Zo zorgen we dat de dames pruik aansluit op je gezicht en jou als persoon, waardoor jij écht tevreden bent.

Ook voor heren: Naast ons aanbod voor dames, bieden wij ook pruiken voor mannen van echt haar aan. Er is dan ook altijd een oplossing bij haarverlies!

Welk type haarwerk past bij jou?

Om te bepalen welk type pruik of haarwerk het beste bij je past, houden wij rekening met onder andere je werk en welke sport je beoefent. Ook de reden van de aanschaf is belangrijk. Is het kortstondig haaruitval, bijvoorbeeld door chemotherapie? Dan is een echt haar pruik of synthetische pruik de beste optie. Is het haarverlies langdurig? Dan kun je ook kiezen voor een haarwerk met een van de diverse bevestigingsmethoden: lijm, tape, clips en permanente bevestiging. Voor welke oplossing ook gekozen wordt, het is altijd onopvallend voor anderen.

vrouw blond lang haar krullend man blij haar baard koptelefoon lachen rode trui

Pruik van echt haar bij chemo 

Heb je de pruik slechts tijdelijk nodig? Dan kun je terecht bij de afdeling pruiken, van echt haar of synthetisch haar. Je kunt nog vóór je eerste behandeling langskomen zodat we, als je dit wil, je bestaande haardracht zo goed mogelijk kunnen benaderen met een pruik van echt haar. Justhair heeft eigen privé studio’s, dus je kunt in alle privacy een pruik kiezen die bij je past. Omdat we als erkend haarwerkspecialist aangesloten zijn bij alle ziektekostenverzekeraars, verzorgen wij ook de declaratie voor je. Indien de gekozen pruik van echt haar niet op voorraad is, bestellen wij deze voor je.

Plan een vrijblijvend consult in!

Wil je gaag meer weten over onze pruiken van echt haar? Plan een gratis afspraak in met één van onze haarspecialisten. In een persoonlijk consult leggen we je graag meer uit over de mogelijkheden en bespreken wij jou wensen.

Gratis en vrijblijvend advies consult >

Veelgestelde vragen en antwoorden

Wat zijn de voor- en nadelen van synthetisch en echt haar?
Het voordeel van pruiken van echt haar is het feit dat deze erg comfortabel zitten en ontzettend natuurlijk uitzien. Tevens is het mogelijk om je pruik van echt haar zelf te stylen met bijvoorbeeld een föhn, stijltang of krultang. Je kunt het haar zelfs kleuren met een kleurspoeling of verf. Het is dus vrij eenvoudig om te variëren in kapsels. Bij de meeste synthetische pruiken is dit absoluut niet mogelijk: deze pruiken hebben een vast model. Synthetisch haar kan daarom wel weer makkelijk zijn voor mensen die niet te veel aan hun haar willen doen. Een voordeel van synthetisch haar: de kleur blijft langer mooi dan bij echt haar.

Waar moet je op letten bij het kopen van een pruik?
Ten eerste is het heel belangrijk dat de pruikspecialist kijkt naar je persoonlijke situatie. Bij Justhair zijn de specialisten getraind en ervaren in het aanmeten van pruiken van echt haar die perfect passen bij jouw gezichtsvorm, hoofdhuid, oogkleur en natuurlijk je persoonlijke wensen. 

Daarnaast kunt je op kwaliteit letten door bijvoorbeeld twee verschillende haarstukken naast elkaar te leggen, al is het moeilijk te vergelijken voor iemand die niet eerder een pruik heeft gedragen. Het is ook niet onbelangrijk dat een leverancier is aangesloten bij een ziektekostenverzekeraar. Elk jaar wijzigen de vergoedingen. Bereken jouw haarwerk vergoeding >>

Hoeveel kost een pruik van echt haar? 
Dit kan nogal variëren. Voor een confectie pruik van echt haar betaal je vanaf € 300,-. Voor een maatwerk echt haar pruik beginnen de prijzen vanaf ongeveer € 500,-

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair Haarwerken Rotterdam
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
Justhair Haarwerken Utrecht / Zeist
Prins Alexanderweg 54B
3712 AB Huis ter Heide

BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure