T:010 462 30 11 E:info@justhair.nl

Pruiken van echt haar


Justhair Nederland, gevestigd in Barendrecht, aan de rand van Rotterdam, is een uniek haarinstituut waar iedereen met haarproblemen terecht kan op één van de drie afdelingen: Maat Haarwerken, Confectie Haarwerken of Consulten voor Haaruitvalpreventie..

Wij voldoen aan al uw haarwensen: prettig en geruststellend.
Justhair brengt de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Maat Pruiken. Zoals het unieke Next Generation systeem, dat onzichtbaar en onopvallend voor anderen is, maar wel optimaal comfort en gebruiksgemak heeft. Er zijn confectie modellen in alle kleuren en lengtes, maar er kan ook een pruik op maat worden aangepast naar uw eigen model haar. In een persoonlijk gesprek adviseren wij u over het pruik dat aan al uw wensen voldoet.

Om te bepalen welk type pruik het beste bij u past, houden wij rekening met uw werk of welke sport u beoefent. Er zijn diverse bevestigingsmethoden mogelijk: lijm, tape, clips en permanente bevestiging.

Voor welke oplossing ook gekozen wordt: Het is altijd onopvallend voor anderen. Bij de afdeling Confectie Pruiken kunt u terecht voor het direct aanpassen van uw uiterlijk.

Ook als u last heeft van haar uitval ten gevolge van een chemokuur kan bij Justhair gelukkig een passende oplossing gevonden worden.
Een prettige en vooral geruststellende gedachte. Wij adviseren om zo snel mogelijk langs te komen. Bij voorkeur al direct voor of na het starten van de eerste chemokuurbehandeling. In een gesprek leggen wij alles uit en bespreken wij samen de mogelijke oplossingen. Omdat we aangesloten zijn bij alle ziektekostenverzekeraars verzorgen wij ook de declaratie voor u.

 • Heeft u snel een pruik nodig?
 • Kunt u niet langer wachten op een maat pruik?
 • Heeft u het pruik slechts tijdelijk nodig?

Natuurlijk heel vervelend allemaal. Gelukkig kan dit eenvoudig opgelost worden door het dragen van een confectie pruik. Justhair adviseert om zo snel mogelijk bij ons langs te komen Tijdens het consult gesprek wordt alles uitgelegd en de mogelijke oplossingen besproken. Zo krijgen wij een goede indruk van de huidige haardracht, kleur en wensen. Samen wordt het gewenste pruik model en type uitgekozen.

Wij verzorgen de declaratie naar de ziektekostenverzekering. Wij zijn aangesloten bij alle ziekenverzekeraars. Indien niet op voorraad, bestellen wij het gewenste pruik. u betaald dus nog niets.
“Justhair heeft speciaal voor onze cliënten eigen privé studio’s en een uitgebreide collectie van Pruiken. Een keuze is dus te maken naar eigen wens voor synthetisch haar van uitstekende kwaliteit ,echt haar, model, lengte en kleur. Ook ons personeel is speciaal opgeleid om een gericht advies te verstrekken en uitleg te geven over de verschillen bij elk type pruik”.

Wat zijn de voor- en nadelen van synthetisch en echt haar?
"Synthetisch haar is makkelijk in het gebruik, omdat het altijd in hetzelfde model blijft. Echt haar moet je na het wassen opnieuw stylen, omdat het anders stijl valt. Je kunt wel meer variëren met echt haar. Synthetisch haar kan makkelijk zijn voor mensen die niet te veel aan hun haar willen doen. Ook blijft de kleur langer mooi dan bij echt haar."

Waar moet u op letten bij het kopen van een pruik?
"Ten eerste is het heel belangrijk dat de pruikspecialist u serieus neemt. Het is een gevoelig onderwerp. Daarnaast kunt u op kwaliteit letten door bijvoorbeeld twee verschillende haarstukken naast elkaar te leggen, al is het moeilijk te vergelijken voor iemand die niet eerder een pruik heeft gedragen. Het is ook niet onbelangrijk dat een leverancier is aangesloten bij een ziektekostenverzekeraar. De basisvergoeding voor Pruiken is voor het jaar 2010: € 383,-

Elk jaar wijzigen de vergoedingen.

Hoeveel betaalt u ongeveer voor een pruik?
"Het varieert nogal. Voor confectie Pruiken betaal je ongeveer € 300,- tot € 500,-. Voor een maat pruik begin je met ongeveer € 500,- tot € 600,-

Justhair Nederland is gecertificeerd als erkend pruikspecialist.
Er komt nogal wat kijken om erkend te worden als pruikspecialist.
Samen met de nieuwe regeling ziektekosten zijn er ook op pruikgebied nogal wat wijzigingen.
Was het vroeger alleen nodig om een pruik aan te schaffen bij een officieel gevestigd bedrijf, tegenwoordig moet je erkend zijn als pruikspecialist.
En daar komt het een en ander bij kijken.

Zomaar een paar eisen:

 • Specifieke opleidingseisen in het pruikvak.
 • Gegarandeerde privacy;
 • Privé behandelstudio's;
 • Aangesloten bij een klachtenregeling;
 • De gedragscode moet worden onderschreven;
 • Jaarlijkse opfriscursus in het vakgebied;
 • Jaarlijkse evaluatie van het bereikte resultaat;
 • Voldoende parkeergelegenheid;
 • Rolstoeltoegankelijke vestiging;
 • Leveranciersbeoordeling

Kom langs voor een goed en eerlijk advies en laat u voorlichten over de nieuwste ontwikkelingen op pruik gebied.

Kies hieronder uw onderwerp waarvan u meer wilt weten.

Heeft u vragen?
Dan helpen we u graag verder
Bij vragen helpen wij u graag verder
Ik wil graag...
Blijf op de hoogte
Blijf gratis op de hoogte van het laatste nieuws
Bekijk alle referenties
Onze referenties
Klanten over ons
"Een haarwerk waarbij je tijdens het douchten het water weer lekker op je hoofd kan voelen. Het haarwerk dat niet voelbaar is. Waarbij je gerust door je haar kan (laten) strijken. Het haarwerk dat natuurgetrouw is en net als je eigen haar aanvoelt."
Brochure
Ontvang onze gratis brochure
Ontvang de brochure thuis of digitaal.
Gratis brochure aanvragen