010 462 30 11 info@justhair.nl
Bekijk reviews Consult

Terugtrekkende haarlijn vrouwen en mannen

Wat te doen bij haarverlies?

Een terugtrekkende haarlijn; het is vaak de eerst tekenen van haarverlies. Bij dit geleidelijkproces verplaatst de haarlijn steeds maar naar achteren, waarbij er meer voorhoofd zichtbaar is. Hoewel vaak gedacht wordt dat deze haarproblemen vooral bij mannen voorkomen, ervaren veel vrouwen hetzelfde probleem. Helaas zorgt het haaruitval vaak dat je uiterlijk verandert en je niet meer volledig jezelf voelt. Gelukkig is er dan een oplossing om terugtrekkende haarlijn aan te pakken.

Justhair is specialist op het gebied van haarstukjes en haarwerken. De haarstukken zijn gemaakt van kwaliteit haar en worden naadloos op je eigen haar bevestigd. Elk product wordt op maat gemaakt en helemaal op jouw wensen en jouw hoofd aangepast. Zo is het haarverlies verleden tijd en begin je weer te stralen! Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan een gratis en vrijblijvend consult in!

Plan hier je gratis & persoonlijk consultgesprek

Wat te doen tegen terugtrekkende haarlijn?

Terugtrekkende haarlijn is een vorm van haarverlies waarbij het haar geleidelijk uitvalt. Het is vaak erfelijk bepaald, waardoor mannen en vrouwen het vrijwel niet kunnen voorkomen. Gelukkig zijn er wel manieren om mee te om gaan. 

Haarstukjes

Heb je enkel op de palm van je hoofd haarverlies, dan zijn haarstukjes een fijne manier om de kale plekken te bedekken. Haarstukjes verschillen van haarwerken door het verbergen van één kalende plek. De haarstukjes voor mannen en vrouwen worden aangepast op de haarstijl en -kleur, waarna het over de terugtrekkende haarlijn wordt bevestigd. Speciaal voor mannen kan er ook een haarstukje voor de kruin worden gemaakt. De haarstukjes smelten mooi samen met je eigen haar, waarbij het verschil met het blote oog vrijwel niet te onderscheiden is. Haarstukjes zijn hiermee een snelle en eenvoudige manier om op een natuurlijke manier de haarlijn te verlagen.

man blond haar terugtrekkende haarlijn oplossing mannen vrouw zwart haar terugtrekkende haarlijn oplossing

Haarwerken

Terugtrekkende haarlijn kan gepaard kan met een algehele haarverlies. Met name vrouwen ervaren haaruitval op verschillende plekken op het hoofd. Om kalende plekken effectief te verbergen, zijn de haarwerken van Justhair een fijne uitkomst. Middels nieuwe ontwikkelingen op het gebied van haarwerken kunnen we het haarwerk onopvallend én comfortabel over je eigen haar bevestigen. Het haarwerk kan gemaakt worden van confectie haar of echt haar, en is helemaal aan je wensen aan te passen. Onze haarspecialisten staan natuurlijk voor je klaar met professioneel en eerlijk advies. Zo is er niets meer te zien van je terugtrekkende haarlijn en heb je een natuurlijk uitziende, nieuwe coupe haar.

Plan hier je gratis & persoonlijk consultgesprek

Ontdek de service van Justhair

  • Persoonlijk, professioneel consult: de haarspecialisten van Justhair zijn speciaal opgeleid om gericht advies te geven over haarwerken en haarstukjes. Hierin begeleiden wij je hierin persoonlijk naar het vinden van de meest geschikte oplossing.
  • Aangesloten bij alle zorgverzekeraars: doordat we samenwerken met alle zorgverzekeraars in Nederland kunnen wij de declaratie van jouw haarstuk indienen.
  • Gecertificeerd erkend haarwerk specialist: Justhair is erkend als haarwerk specialist. Je kunt rekenen op vakkundige hulp.
  • Ruim assortiment haarwerken en haarstukken: wij bieden een uitgebreid assortiment haarwerken en haarstukken van confectie haar en echt haar. Doordat wij maatwerk bieden, is er altijd een geschikte oplossing voor terugtrekkende haarlijn.

Plan een vrijblijvend consult in!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om je haarlijn te verlagen? In een vrijblijvend en gratis consult vertellen we je graag meer of alle opties en helpen wij je graag verder. Plan een gratis en vrijblijvend consult gesprek in of neem contact met ons op voor meer informatie!

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair Haarwerken Rotterdam
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
Justhair Haarwerken Utrecht / Zeist
Prins Alexanderweg 54B
3712 AB Huis ter Heide

BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure