T:010 462 30 11 E:info@justhair.nl

Toupet bij haaruitval

Haaruitval kan zowel op jonge als een wat oudere leeftijd voorkomen. Bij mannen begint haaruitval meestal achter op het hoofd. Zeker wanneer mannen een nog niet al te hoge leeftijd hebben bereikt kiezen ze daarom vaak voor een toupet. Meestal gaat haaruitval gepaard met schaamte en veel mensen willen dan ook absoluut voorkomen dat het zichtbaar is dat ze een toupet dragen. Daarom is het van groot belang dat u voor de juiste toupet kiest. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of kom langs in onze haarkliniek.

Kaal hoofd zonder toupet Man met toupet Michael met lang haarwerk

Wilt u ook een oplossing voor uw (beginnende) kaalheid? Lees verder voor de mogelijkheden of bel 010 462 3011.

Natuurlijke look met een toupet

Bij een toupet is het ten eerste van belang dat de toupet het gehele kale deel van het hoofd bedekt. Verder is het van belang dat de toupet goed in het haar overloopt en overeenkomt met de haarkleur. Het materiaal waarvan de toupet gemaakt is kan verschillen. Een toupet kan synthetisch zijn, maar kan ook van echt haar of een combinatie van beiden zijn gemaakt. Een toupet van echte haren heeft een langere levensduur dan een toupet die van synthetisch materiaal is gemaakt. Tevens is de levensduur van een toupet afhankelijk van de mate van zuurtegraad van uw hoofdhuid, de transpiratie en het gebruik van de toupet. Wanneer u bijvoorbeeld veel gaat zwemmen, zal de toupet minder lang meegaan. Wanneer u dus van plan bent de toupet zeer intensief te gaan dragen, dan is het aan te raden een toupet te kiezen die van echt haar is gemaakt.

Persoonlijke werkwijze en op maat gemaakte toupet

Om de toupet zo goed mogelijk over te laten lopen in uw eigen haren kunnen wij de toupet bij u persoonlijk inknippen zodat deze vloeiend overloopt in uw kapsel. Een toupet kan verschillen in grootte: een toupet kan zeer klein zijn, maar een toupet kan ook bijna uw gehele hoofd bedekken. Bij Justhair maken wij iedere toupet precies voor u op maat en zorgen we ervoor dat deze precies in uw eigen haar overloopt. Tevens doen wij een uitgebreide huidanalyse om te zien welke soort toupet het beste bij u past. Niemand zal opmerken dat u een toupet draagt!

Tijd voor een toupet? Justhair!

Heeft u last van plaatselijk haarverlies en wilt u dat niemand dit opmerkt? Kies dan voor een toupet van Justhair! Door onze persoonlijke werkwijze dragen wij er zorg voor dat u een toupet krijgt die precies bij u en uw haren past. Niemand zal te weten komen dat u een toupet draagt. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem dan nu contact met ons op of kom langs in onze haarkliniek.

Voordelen van Justhair op een rijtje:

*Alleen haarspecialisten in dienst

* Verbonden met alle zorgverzekeraars

* Eerste consultgesprek gratis

* Altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van haar

 

Heeft u vragen?
Dan helpen we u graag verder
Bij vragen helpen wij u graag verder
Ik wil graag...
Blijf op de hoogte
Blijf gratis op de hoogte van het laatste nieuws
Bekijk alle referenties
Onze referenties
Klanten over ons
"Een haarwerk waarbij je tijdens het douchten het water weer lekker op je hoofd kan voelen. Het haarwerk dat niet voelbaar is. Waarbij je gerust door je haar kan (laten) strijken. Het haarwerk dat natuurgetrouw is en net als je eigen haar aanvoelt."
Brochure
Ontvang onze gratis brochure
Ontvang de brochure thuis of digitaal.
Gratis brochure aanvragen