010 462 30 11 info@justhair.nl
Open avond Consult Inloggen

Toupet bij haaruitval

Direct gratis consult aanvragen Brochure aanvragen
Snel een vraag stellen

Toupet: de compleet onzichtbare oplossing bij haaruitval

Zowel op jongere als oudere leeftijd kan haaruitval voorkomen. Bij mannen begint haaruitval veelal achter op het hoofd. Dit kan zorgen voor een gevoel van onzekerheid, en je vraag je misschien af wat te doen tegen haaruitval van deze soort. Een toupet is in dit geval een goede oplossing. Helaas heeft de toupet een slechte reputatie, aangezien het haarwerk goed zichtbaar kan zijn. Gelukkig kun je bij Justhair terecht voor een toupet van echt haar of kunsthaar, welke onzichtbaar is voor de buitenwereld. Men zal niet zien dat je een toupet draagt, en dát is precies wat je wil!

Kaal hoofd zonder toupet Man met toupet Michael met lang haarwerk

Zoals je in de bovenstaande foto's kunt zien, is een toupet écht niet zichtbaar wanneer je deze door Justhair laat aanmeten. We kijken naar je haarkleur, gezichtsvorm en wensen, en maken aan de hand daarvan een perfect passend haarwerk dat niet van natuurlijk haar te onderscheiden is. Wil je weten of deze oplossing voor (beginnende) kaalheid ook iets voor jou is? Lees verder voor de mogelijkheden of plan meteen een

Gratis & vrijblijvend afspraak >

Natuurlijke look met een toupetje

Bij een toupet is het ten eerste van belang dat deze het gehele kale deel van het hoofd bedekt. Verder is het van belang dat de toupet goed in het haar overloopt en overeenkomt met de eigen haarkleur. Het materiaal waarvan de toupet gemaakt is kan verschillen. Een toupet kan synthetisch zijn, maar kan ook van echt haar of een combinatie van beiden zijn gemaakt. Een toupet van echte haar heeft een langere levensduur dan een toupet van synthetisch materiaal. Tevens is de levensduur van een toupet afhankelijk van de zuurtegraad van de hoofdhuid, de transpiratie en het gebruik van de toupet. Wanneer je bijvoorbeeld veel gaat zwemmen, zal het haarwerk minder lang meegaan.

Wanneer je dus van plan bent de toupet zeer intensief te gaan dragen, dan raden we aan om een dergelijke mini pruik van echt haar te kiezen. 

Persoonlijke werkwijze en op maat gemaakte toupet

Om de toupet zo goed mogelijk over te laten lopen in je eigen haar, kunnen wij het haarstuk op maat maken en plaatsen, zodat deze vloeiend overloopt in je eigen kapsel. Een toupetje kan verschillen in grootte. Dit is geheel afhankelijk van de mate van haaruitval. Zo kan deze zeer klein zijn en alleen achter op het hoofd geplaatst worden, maar een toupet kan ook bijna je gehele hoofd bedekken wanneer dit nodig is. Bij Justhair maken wij elke toupet precies voor op maat en zorgen we ervoor dat deze precies in jouw eigen haar overloopt. Tevens doen wij een uitgebreide huidanalyse om te zien welke soort toupet het beste bij je past. Het resultaat is verbluffend: niemand zal zien dat je een toupetje draagt! Benieuwd naar de prijzen? Bekijk dan de kosten van een haarwerk voor mannen

Tijd voor een haarwerk? Justhair!

Heb je last van plaatselijk haarverlies en wil je dat niemand dit opmerkt? Kies dan voor een toupetje van Justhair! Door onze persoonlijke werkwijze dragen wij er zorg voor dat je een toupet krijgt die precies bij jou en je haar past. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem dan nu contact met ons op of kom langs in onze haarkliniek. We gaan gratis en vrijblijvend met je in gesprek en laten je kennis maken met de mogelijkheden op het gebied van haarwerken

Gratis & vrijblijvend adviesgesprek >

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure
Corona beleid
Belangrijke mededeling

Beste Client,

Wij hebben onze werkzaamheden weer langzaam hervat.
Dit betekend dat we vanaf 11 mei weer voor de 100% open zijn.

Wij hebben vanuit de kappersbond een protocol ontvangen en die is goedgekeurd door het RIVM.
Wij voldoen intussen aan de gestelde eisen.

Dit betekend dit voor u.
* Men dient bij griepachtige klachten (verkoudheid, koorts, hoesten etc.) van uzelf of een ander gezinslid NIET naar de salon te komen.
Dit geldt ook als er in de voorgaande 14 dagen contact is geweest met een COVID-19 besmet persoon!
Graag dit zo ruim als mogelijk vooraf aan de ingeplande afspraak aan ons melden zodat we deze plek dan kunnen opvullen.
Niet vooraf afgemelde afspraken worden gewoon in rekening gebracht.
* Men dient direct bij binnenkomst, de handen goed te desinfecteren met handgel aanwezig bij de balie.
* Er mogen géén andere personen meekomen naar de salon.
* We schudden geen handen en houden we minimaal anderhalve meter afstand van elkaar (uiteraard uitgezonderd de kap(st)per).
* Betreed u de salon zeer kort vóór de afgesproken tijd; indien u vroeger aankomt dient u buiten te wachten, bijvoorbeeld in de auto.
* Kom bij consultgesprekken alleen kort vóór de afgesproken tijd; indien u vroeger aankomt dient u buiten te wachten, bijvoorbeeld in de auto.
We begrijpen dat dit zeer ingrijpende maatregelen zijn maar alleen onder deze strenge voorwaarden kunnen en mogen we u in onze salon ontvangen.

Graag uw begrip hiervoor.

Bestellingen via de webwinkel blijft gewoon mogelijk.
Voor bezorging binnen Nederland en België werken we nauw samen met PostNL.

Allereerst: het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. PostNL bezorgt onze pakketten daarom tot op heden zoals je van ons gewend bent.
Om de verspreiding van het virus te voorkomen, nemen ze wel extra maatregelen.
De gezondheid en veiligheid staan hierbij voorop.
Houd er wel rekening mee dat het voor kan komen dat de bezorging soms 1 of 2 dagen langer duurt, dan je gewend bent.
Wij verzenden alle orders die op werkdagen voor 16:00 uur geplaatst zijn, altijd dezelfde dag.
Maar door de grote druk op de bezorgdiensten, kan het voorkomen dat zij 1of 2 dagen extra nodig hebben.

Met vriendelijke groeten,
Ingrid Waals
receptie@justhair.nl

Sluiten