010 462 30 11 info@justhair.nl
Bekijk reviews Open avond Consult Inloggen

Haarstukken voor dun haar

Direct gratis consult aanvragen Brochure aanvragen
Snel een vraag stellen

Duurzame oplossing bij haarverlies

Merk je dat jouw haar dunner wordt. Dunner wordend haar kan ervoor zorgen dat je haar niet meer valt zoals je dat gewend bent en steeds meer hoofdhuid zichtbaar wordt. Het kan ertoe leiden dat het je zelfvertrouwen schaadt en je gewoonweg minder jezelf voelt.

Al jarenlang biedt Justhair oplossingen voor haarproblemen. Zo zijn wij gespecialiseerd in het aanbieden van producten bij haarverlies, waaronder haarstukken voor dun haar. We helpen je met een haarstuk op maat, waarmee je kale plekken worden verborgen en jij weer gaat stralen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ontdek meer over onze haarstukken voor dun haar of plan een vrijblijvend en persoonlijk consult in!

Gratis consultgesprek plannen

Subtiele verandering, een geweldig resultaat

Vaak wordt gedacht dat het maskeren van zichtbaar hoofdhuid enkel mogelijk is met een pruik. Dit is helemaal niet het geval. Zo zijn haarstukken voor dun haar de perfecte oplossing wanneer je voldoende haar hebt, maar graag bepaalde plekken wilt bedekken. 

Bij Justhair werken we met de Integration Hair techniek. Hierbij combineren wij het haarstukje voor dun haar met je eigen haar. Het stukje is niet te onderscheiden van het echt haar, maar geeft je de gewenste bedekking en haarvolume. Zo kan een subtiele verandering een geweldig resultaat opleveren.

haarstukje voor dunner haar man haar gezicht vrouw bruin lang haar rode lippen lachen

Helemaal op maat én naar wens gemaakt

Justhair zorgt ervoor dat je haarstukje naadloos aansluit op je eigen haar. Wij hebben een ruim aanbod stukjes voor mannen en vrouwen waar je uit kun kiezen. Bepaal zelf de stijl, kleur en het model haar. Wij bieden zowel haarstukken voor dun haar aan die gemaakt zijn van echt haar of confectie haarwerk. Confectie haarstukken zijn direct klaar voor gebruik, en worden door onze haarspecialist mooi op je hoofd en haar aangesloten. Een haarstukje van echt haar wordt volledig op maat gemaakt. Waar je voorkeur ook naar uit gaat; onze haarstukken voor dun haar hebben allen een hoge kwaliteit en worden onzichtbaar in je eigen haar bevestigd. Met als resultaat: een mooie volle bos haar en een grote glimlach op je gezicht!

Haarstukken voor dun haar bij Justhair

Het kiezen voor een haarstuk is een delicate kwestie, waarbij jij je graag laat helpen door een specialist. Dat snappen wij bij Justhair heel goed. Justhair is een gecertificeerd erkend haarwerk specialist. Zo is ons team volledig gespecialiseerd in haarwerk en haarstukken. Wij kunnen je dan ook professioneel bijstaan en helpen je enkel met een oplossing voor dun haar waar jij 100% tevreden mee bent. Bij Justhair kun je rekenen op:

  • Persoonlijke service en kwaliteit
  • Speciaal opgeleide haarspecialisten
  • Groot aanbod haarstukken voor dun haar
  • Maatwerk haarstukken  
  • Samenwerking met zorgverzekeraars

Plan een vrijblijvend consult in!

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van haarstukken voor dun haar? Laat je informeren door Justhair! In een persoonlijk en volledig vrijblijvend gesprek beantwoorden wij al je vragen en gaan we voor jou op zoek naar de beste oplossing. Plan nu een consult afspraak in met één van onze haarspecialisten of neem contact met ons op!

Gratis consultgesprek plannen

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure