010 462 30 11 info@justhair.nl
Bekijk reviews Consult

Minoxidil Anti-Haaruitval Lotion

Direct gratis consult aanvragen
Snel een vraag stellen

Bewezen haaruitval preventie middel

Minoxidil is het enigste lokaal werkende haargroei middel dat is goedgekeurd door de Amerikaanse FDA (Federal Drug Administration) voor de behandeling van haaruitval en uitdunnend haar bij mannen en vrouwen. Het is verkrijgbaar als lotion met 2% en 5% Minoxidil. Vrouwen gebruiken meestal Minoxidil 2 procent aangezien 5 procent als nevenwerking gezichtsbeharing kan teweegbrengen op plaatsen waar je het absoluut niet wilt hebben.

Minoxidil behandelt de ‘normale’ kaalheid – alopecia androgenetica – die voorkomt bij mannen en vrouwen. Het middel dient uitsluitend te worden aangebracht op de hoofdhuid.

Minoxidil anti-haaruitval lotion kopen

Voordelen Minoxidil Lotion

  • Bewezen middel tegen erfelijke haaruitval
  • Stimuleert haargroei
  • Vermindert haaruitval
  • Maakt het haar niet vet of plakkerig
  • Éénvoudig aan te brengen

Voorheen was Minoxidil alleen verkrijgbaar op recept en via de apotheker en was het verboden voor online verkoop maar nu is het toegestaan om dit online te verkopen voor bedrijven die geregistreerd staan in de Aanbiederslijst online medicjnen van de CIBG.

Aboutourbrands.nl is zo'n bedrijf en die verkopen dan ook een Minoxidil lotion voor vrouwen (2%) en voor mannen (5%) op hun webshop. Ga direct naar Aboutourbrands.nl als je geïnteresseerd bent om Minoxidil te kopen.

Ben je benieuwd wat Minoxidil voor jou kan doen? Neem dan contact op met Justhair en laat je informeren in een gratis en vrijblijvend haaruitval preventie consult. Maak een afspraak via onze receptie 010-4623011, mail naar info@justhair.nl of maak een afspraak via onze website (wij werken alleen op afspraak).

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair Haarwerken Rotterdam
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
Justhair Haarwerken Utrecht / Zeist
Prins Alexanderweg 54B
3712 AB Huis ter Heide

BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure