010 462 30 11 info@justhair.nl
Open avond Consult Inloggen

Toppik Haircare

Direct gratis consult aanvragen Brochure aanvragen
Snel een vraag stellen

Dikker haar met Toppik Haircare

toppik-hair-care-set-voor dikker haar

De makers van Toppik Hair Building Fibers hebben een compleet haarverzorgingsysteem ontwikkeld dat je haar dikker maakt, iedere keer wanneer je het gebruikt. Het Toppik verzorgingssysteem bestaat uit drie op elkaar afgestemde producten. Zo is er de Toppik Shampoo, Toppik Conditioner en de Toppik Hair Fattener.

Toppik heeft geen invloed op je haaruitval. Het zijn cosmetische producten die je haar (tijdelijk) dikker maken. Na het wassen is het resultaat weer weg en dien je de producten weer opnieuw te gebruiken.

Hoe werkt het?

Toppik Shampoo, Conditioner en Fattener verdikken het haar tot wel 70% met natuurlijke keratine proteïnen die wordt toegevoegd aan de binnenzijde van de haarschacht. Deze speciale formule is als aanvulling voor het gebruik van Toppik Hair Fibers. Keratine proteïnen zijn dezelfde organische proteïnen die je haar al van nature heeft. Het haar zwelt op, ziet er beter uit en voelt beter aan. Al bij het eerste gebruik voel je het verschil!

Toppik Shampoo

Toppik Shampoo

Toppik Hair Building Shampoo levert micro Keratine - precies dezelfde organische eiwitten als je eigen haar - aan de binnenkant van de haarschacht. Het resultaat is dikker, gezonder haar met minder doorkijk op de hoofdhuid.

Gebruiksaanwijzing:
Het haar goed nat maken. De shampoo inmasseren, 1 minuut laten intrekken en grondig uitspoelen.

Voor een beter resultaat hierna Toppik Conditioner gebruiken.

Toppik Conditioner

Toppik Conditioner

Toppik Hair Building Conditioner is een diepe conditioner die dikte toevoegt aan fijn of dunner wordend haar. Met zijn krachtige concentratie van anti-oxidanten, vitaminen en keratine proteïnen zie je dikker, voller en gezonder uitziend haar.

Gebruiksaanwijzing:
Aanbrengen op handdoekdroog haar en lichtjes inmasseren. Daarna 1 minuut laten intrekken en grondig uitspoelen.

Voor maximaal resultaat hierna Toppik Fattener gebruiken.

Toppik Hair Fattener

Toppik Hair Fattener is een zeer geconcentreerde behandeling van keratine proteïnen Toppik Fatteneren voedingsstoffen die diep in de wortel van het haar penetreren. Dit zal fijn of dunner wordend haar er steeds dikker en voller uit laten zien.

Gebruiksaanwijzing:
Breng Toppik Hair Fattener aan, door met de vingertoppen vanaf de huid langs het haar te strijken. Zorg ervoor dat de Toppik Fattener gelijkmatig over het haar wordt verdeeld. De Fattener dient niet te worden uitspoeld.

Hierna kun je het haar behandelen zoals je dit gewoonlijk doet.

Toppik Haircare prijzen 

Toppik complete set: € 36,50
Toppik Shampoo: € 15,65
Toppik Conditioner: € 15,65
Toppik Fattener: € 20,-

Deze cosmetische producten zijn verkrijgbaar bij Justhair. Je kunt van deze producten ook een gratis demonstratie krijgen op locatie bij Justhair. Vraag dit aan middels een gratis consultgesprek >

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure