010 462 30 11 info@justhair.nl
Bekijk reviews Open avond Consult Inloggen

Dit veelgebruikte product is onmisbaar in ons dagelijkse routine. Investeer daarom in een goede kam of borstel geschikt voor jouw haartype! Neem ook eens een kijkje bij de speciale pruik borstel of fohn borstel.

Balmain Borstel € 24,95 p/s Meer informatie Borstel Ceramic € 22,00 p/s Meer informatie Grove Kam € 6,95 p/s Meer informatie Puntkam € 19,95 p/s Meer informatie Seasons Mini Brush € 6,00 p/s Meer informatie Starflite Kam € 7,95 p/s Meer informatie

De juiste kam of borstel kiezen

De juiste kam of borstel kan heel veel verschil in je kapsel uitmaken. We gebruiken een kam of borstel om het haar te kammen, uit de klit te halen, te ontwarren of juist in model te brengen. Deze items horen bij onze haarroutine en zijn dan ook onmisbaar. Afhankelijk van je haarstructuur en het kapsel dat je wilt hebben kies je de kam of borstel die geschikt is voor jouw haar. 

Kam je haar in model

Een kam kan verschillende functies hebben. Je haar ontwarren of juist stylen. Welke kam jij het best kunt gebruiken hangt dus af van het resultaat dat jij wilt behalen.

Kam met grovere tanden

Zo kies je voor een grovere kam wanneer je bijvoorbeeld je natte haar wilt ontwarren zonder deze al te veel te beschadigen wanneer er klitten in zitten. Met een grove kam kam je gemakkelijk door het haar heen. Deze wordt ook vaker gebruikt door mensen met krullen. Dankzij de bredere stand van de tanden kam je je haar niet helemaal glad waardoor de natuurlijke krul onaangetast blijft. 

Kam met fijne tanden

Ook zijn er fijnere kammen voor precisie werk, deze hebben dan ook vaak veel fijnere tanden die dicht tegen elkaar aanstaan. Hiermee kan je je haar kammen of in model brengen door bepaalde secties van het haar beet te nemen met deze fijne kam. 

Ook kan deze gebruikt worden voor het touperen van het haar. Met behulp van de fijne tanden kan het haar tegen de richting in worden gekamd. Kies je voor een puntkam dan heb je ook nog eens de mogelijkheid je haar nauwkeurig in secties te verdelen dankzij de handige punt. 

Gebruik de juiste borstel voor jouw haar

Er zijn ook verschillende borstels die ieder weer een eigen functie hebben. Ben je op zoek naar een goede haarborstel? Neem dan eens een kijkje tussen ons aanbod borstels. Hier vind je zowel de klassieke borstels voor het ontwarren van je haar als de borstels die geschikt zijn voor een specifieke functie zoals het in model brengen van je haar.

Borstel met pennen

Kies jij voor een simpele borstel zonder extra haren om de pen heen? Dan heb je een borstel die geschikt is voor het doorkammen van het haar zonder dat deze beschadigd raakt. Het voornaamste doel van deze borstel in het doorkammen en ontwarren van je haar. 

Borstel met pennen en haren

Deze borstel is gemaakt met pennen inclusief haren er omheen. De pennen zorgen ervoor dat de klitten uit je haar verdwijnen. Samen met de haren zorgt deze borstel voor een heerlijk zacht en glad resultaat.

Föhn borstel / ronde borstel

De föhn borstel herken je aan zijn ronde vorm. De borstel heeft veel pennen die aan iedere zijde van de borstel uitsteken. De föhn borstel is gemaakt om te gebruiken tijdens het föhnen en meer volume in het haar te brengen. Dankzij het ronde model rol je je haar om de borstel heen zonder dat deze hier weer uit vallen. Met gebruik van de föhn borstel kun je je haar gemakkelijk in model föhnen. 

Pruik borstel of extension borstel

De speciale pruik borstel of borstel voor extensions zijn bedoeld voor haarstukken die gevoeliger zijn dan je eigen haar. Hier dien je dan ook voorzichtig meer om te gaan. Deze borstels zijn gemaakt met pennen en hier rondom fijne haren. Hierdoor kan je je pruik of extensions niet beschadigen, de borstel krijgt namelijk niet de kans heel diep in het haarwerk te borstelen. 

De pruik borstel is perfect in combinatie met een van onze haarwerken. Of je nou een pruik hebt of een haarstukje, met de pruik borstel breng je je haar gemakkelijk in model!

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure