010 462 30 11 info@justhair.nl
Bekijk reviews Open avond Consult Inloggen

Oplossing dun haar vrouwen

Direct gratis consult aanvragen Brochure aanvragen
Snel een vraag stellen

Dunner wordend haar? Je bent niet de enige!

Merk je dat je last krijgt van dun haar? Haarverlies is heel vervelend. Wat de oorzaak precies is, verschilt voor iedere vrouw. Denk bijvoorbeeld aan ziekte of erfelijkheid. Door het haaruitval kan je uiterlijk veranderen, wat je wellicht anders laat voelen. Gelukkig is er een oplossing bij dun haar voor vrouwen!

Justhair biedt een uitkomst bij dunner wordend haar. Met onze maatwerk haarwerken en haarstukken kunnen wij een passende oplossing bij dun haar voor vrouwen bieden. De haarstukken zijn gemaakt van kwaliteit haar en vrijwel niet te onderscheiden van je eigen haar. Zo ga jij zelfverzekerd weer pad! Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan een vrijblijvend consult in!

Plan hier je gratis & persoonlijk consultgesprek

Oorzaak van dunner wordend haar bij vrouwen

Hoewel er vaak een link wordt gelegd tussen haarverlies en oudere mannen, is dunner wordend haar bij vrouwen ook een veelvoorkomend probleem. Haaruitval wordt beïnvloed door verschillende factoren. Voorbeelden hiervan zijn stress, hormonen, ouderdom of erfelijkheid. Het verliezen van haar is niet direct een probleem. Het is zelfs normaal voor vrouwen om dagelijks een kleine hoeveelheid haar te verliezen. Meer haaruitval dan gemiddeld kan er echter voor zorgen dat je kalende plekken op je hoofd krijgt. Dan zijn haarstukken en haarwerken een oplossing om het dun haar bij vrouwen te maskeren. Justhair kan je daarbij helpen.

oplossing dun haar vrouwen haarwerken haarstukken vrouw oplossing dun haar haarwerk haarstuk

Wat te doen bij dun haar?

Haarproblemen kunnen bij langdurig verlies leiden tot zichtbare plekken huid op je hoofd. Als vrouw kan hierdoor je kapsel en je uiterlijk veranderen. Het is geen fijne ervaring en je eigen beeld negatief beïnvloeden. Op dat moment kan Justhair je helpen! Wij bieden een oplossing bij dun haar voor vrouwen. Als haarspecialist kunnen wij een aanbod onzichtbare haarwerken en haarstukken aan je aanbieden.

Haarwerken als oplossing bij dun haar voor vrouwen

Haarwerken zijn speciaal ontwikkeld voor extreem haarverlies. De haarwerken kunnen gemaakt worden van echt haar of confectie haar. Afhankelijk van het gekozen haarwerk, maken wij het haarwerk helemaal op maat. Zo zorgen we niet alleen voor een passende oplossing, maar bepaal jij hoe jouw haaroplossing eruit komt te zien. Kies de stijl, lengte en haarkleur! Natuurlijk staan de haarspecialisten van Justhair klaar om je deskundig hierin te adviseren

Haarstukken bij licht haarverlies

Heb je zichtbaar dunner haar maar is je hoofdhuid nog voldoende bedekt? Dan kunnen haarstukken een fijne uitkomst zijn. Haarstukjes voor vrouwen kunnen effectief een bepaalde plek op je hoofd bedekken én een enorme volume geven. Doordat wij werken met de nieuwste haartechniek kan het haarstukje comfortabel en onzichtbaar worden geplaatst. Het haar smelt mooi samen met je eigen haar. Zo zorgt een subtiele oplossing voor dun haar bij vrouwen voor een enorm resultaat en geweldig haarvolume. Ook bij de haarstukken heb je de keuze uit echt haar of confectie haar.

Benieuwd naar de mogelijkheden? We leggen je graag meer uit over wat wij jou kunnen bieden. Plan een vrijblijvend en gratis consult in!

Plan hier je gratis & persoonlijk consultgesprek


Op zoek naar een passende oplossing bij dun haar voor vrouwen?

Wil je meer weten over wat Justhair voor jou kan doen? In een persoonlijk gesprek leggen we je graag op het gemak meer uit over de mogelijke oplossing bij dun haar voor vrouwen. We bekijken tevens of een haarwerk of haarstuk een geschikte oplossing voor jou is. Plan een gratis consultgesprek in! Vragen? Contacteer ons!

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure