010 462 30 11 info@justhair.nl
Bekijk reviews Open avond Consult Inloggen

Haaruitval bij crashdieet

Publicatie datum: 08-08-2019
Direct gratis consult aanvragen Brochure aanvragen
Snel een vraag stellen

Steeds meer vrouwen, en ook mannen, hoor je over geweldige diëten waarbij de kilo's er vanaf vliegen.

Bij deze 'crashdiëten' is het idee dat men zo min mogelijk calorieën naar binnen krijgt. Het aantal calorieën varieert tussen de 500 en 800 calorieën per dag. Om dit te behalen mag men alleen maaltijden eten die bestaan uit specifieke shakes of soepen die hiervoor speciaal gemaakt zijn. De consulenten die deze diëten voorschrijven, vertellen de klanten vaak dat alle benodigde vitamines en mineralen in deze soepen en shakes zitten.

Kies niet voor een dieet

Niets is minder waar! We hebben helaas met eigen ogen gezien wat deze diëten met je doen. Door een te kort aan vitamines en mineralen zie je een enorm haaruitval ontstaan. Vooral mensen die rond de 15 tot 20 kilo zijn afgevallen krijgen hiermee te maken. Gelukkig is dit haaruitval wel tijdelijk. Zodra men weer genoeg vitamines en mineralen binnen krijgt, die hier speciaal voor bedoeld zijn, stopt de haaruitval en ontstaan er weer nieuwe haren. Helaas zal de schade nooit meer helemaal te herstellen zijn.

Het advies van JustHair

Wij adviseren daarom ook dat, als je aan zo'n dieet begint, je altijd extra supplementen moet slikken om haaruitval te voorkomen. Zie ook www.hairvitals.nl voor meer informatie. Je kunt bij ons altijd terecht voor vragen over de preventie van haaruitval tijdens deze crashdiëten. Bij JustHair kun je ook terecht voor het kopen van de juiste hairvitals supplementen.

Maak een afspraak

Even bellen voor een gratis consult is ook mogelijk. Bel dan naar JustHair (010-4623011) of mail naar receptie@justhair.nl. Je wordt dan geïnformeerd hoe je de schade weer kan herstellen en over de verkoop van deze supplementen.

Terug naar overzicht
Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure