T:010 462 30 11 E:info@justhair.nl

Altijd een passende oplossing

Justhair Nederland, gevestigd in Barendrecht, aan de rand van Rotterdam, is een uniek haarinstituut waar iedereen met haarproblemen terecht kan op één van de drie afdelingen: Maat Haarwerken, Confectie Haarwerken of Consulten voor Haaruitvalpreventie.
Daarnaast heeft Justhair ook een webwinkel.

Wij voldoen aan al uw haarwensen: Prettig en geruststellend.
Justhair brengt de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Maat Haarwerken. Zoals het unieke Next Generation systeem, dat onzichtbaar en onopvallend voor anderen is, maar wel optimaal comfort en gebruiksgemak heeft. Er zijn confectie modellen in alle kleuren en lengtes, maar er kan ook een haarwerk op maat worden aangepast naar uw eigen model haar. In een persoonlijk gesprek adviseren wij u over het haarwerk dat aan al uw wensen voldoet.

Om te bepalen welk type haarwerk het beste bij u past, houden wij rekening met uw werk of welke sport u beoefent. Er zijn diverse bevestigingsmethoden mogelijk: lijm, tape, clips en permanente bevestiging. Voor welke oplossing ook gekozen wordt: Het is altijd onopvallend voor anderen. Bij de afdeling Confectie Haarwerken kunt u terecht voor het direct aanpassen van uw uiterlijk. Ook als u last heeft van haaruitval ten gevolge van een chemokuur, kan bij Justhair gelukkig een passende oplossing gevonden worden.

Een prettige en vooral geruststellende gedachte. Wij adviseren om zo snel mogelijk langs te komen. Bij voorkeur al direct voor of na het starten van de eerste chemokuurbehandeling. In een gesprek leggen wij alles uit en bespreken wij samen de mogelijke oplossingen. Omdat we aangesloten zijn bij alle ziektekostenverzekeraars, verzorgen wij ook de declaratie voor u.

Gespecialiseerd in preventie van haaruitval
In de webshop kunnen verzorgende producten besteld worden, die te maken hebben met haaruitval preventie. Zo vindt u er onder andere: Revivogen (www.revivogen.nl) en de HairMax Laserkam (www.hairmaxlaser.nl), als ook diverse haarverdikkingsproducten, waaronder Toppik haarverdikkingsvezels (www.toppik.nl). Is er nog geen sprake van haaruitval, maar wilt u dat voorkómen? Ook in dat geval kan Justhair gratis consulten geven voor haaruitvalpreventie.
Wij adviseren u over alle mogelijkheden en laten weten wat het best geschikt is om uw haaruitval tegen te gaan.

Justhair heeft zich tevens gespecialiseerd in preventie van haaruitval bij vrouwen.
Ook wat dat betreft lopen we voorop. Belangrijk omdat één op de drie vrouwen last krijgt van haaruitval. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak direct een afspraak via onze website of bel naar 010-4623011. Liever eerst even bij de modellen kijken?
Kijk dan hier wanneer de eerstvolgende open avond plaats vindt.

Heeft u vragen?
Dan helpen we u graag verder
Bij vragen helpen wij u graag verder
Ik wil graag...
Blijf op de hoogte
Blijf gratis op de hoogte van het laatste nieuws
Bekijk alle referenties
Onze referenties
Klanten over ons
"Een haarwerk waarbij je tijdens het douchten het water weer lekker op je hoofd kan voelen. Het haarwerk dat niet voelbaar is. Waarbij je gerust door je haar kan (laten) strijken. Het haarwerk dat natuurgetrouw is en net als je eigen haar aanvoelt."
Brochure
Ontvang onze gratis brochure
Ontvang de brochure thuis of digitaal.
Gratis brochure aanvragen