010 462 30 11 info@justhair.nl
Bekijk reviews Open avond Consult Inloggen

Over Just Hair

Direct gratis consult aanvragen Brochure aanvragen
Snel een vraag stellen

Wie zijn we en wat doen we? 

Justhair Nederland, gevestigd in Barendrecht, aan de rand van Rotterdam, is een uniek haarinstituut waar iedereen met haarproblemen terecht kan op één van de drie afdelingen: Maat Haarwerken, Confectie Haarwerken of Consulten voor Haaruitvalpreventie.
Daarnaast heeft Justhair ook een webwinkel.

Justhair voldoet aan al je haarwensen: Prettig en geruststellend.

Justhair brengt de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Maat Haarwerken. Zoals het unieke Next Generation systeem, dat onzichtbaar en onopvallend voor anderen is, maar wel optimaal comfort en gebruiksgemak heeft. Er zijn confectie modellen in alle kleuren en lengtes, maar er kan ook een haarwerk op maat worden aangepast naar je eigen model haar. In een persoonlijk gesprek adviseren wij je over het haarwerk dat aan al jewensen voldoet.

Diverse bevestigingsmethoden

Om te bepalen welk type haarwerk het beste bij je past, houden wij rekening met je werk en/of welke sport je beoefent. Er zijn diverse bevestigingsmethoden mogelijk: lijm, tape, clips en permanente bevestiging. Voor welke oplossing ook gekozen wordt: Het is altijd onopvallend voor anderen. Bij de afdeling Confectie Haarwerken kun je terecht voor het direct aanpassen van je uiterlijk. Ook als je last heeft van haaruitval ten gevolge van een chemokuur, kan bij Justhair gelukkig een passende oplossing gevonden worden.

Een prettige en vooral geruststellende gedachte. Wij adviseren om zo snel mogelijk langs te komen. Bij voorkeur al direct voor of na het starten van de eerste chemokuurbehandeling. In een gesprek leggen wij alles uit en bespreken wij samen de mogelijke oplossingen. Omdat we aangesloten zijn bij alle ziektekostenverzekeraars, verzorgen wij ook de declaratie voor u.

Gespecialiseerd in preventie van haaruitval

In de webshop kunnen verzorgende producten besteld worden, die te maken hebben met haaruitval preventie. Zo vind je er onder andere: Revivogen (www.revivogen.nl) en de HairMax Laserkam (www.hairmaxlaser.nl), als ook diverse haarverdikkingsproducten, waaronder Toppik haarverdikkingsvezels (www.toppik.nl). Is er nog geen sprake van haaruitval, maar wil je dat voorkómen? Ook in dat geval kan Justhair gratis consulten geven voor haaruitvalpreventie.
Wij adviseren je over alle mogelijkheden en laten weten wat het best geschikt is om jouw haaruitval tegen te gaan.

Preventie van haaruitval bij vrouwen

Justhair heeft zich tevens gespecialiseerd in preventie van haaruitval bij vrouwen. Ook wat dat betreft lopen we voorop. Belangrijk omdat één op de drie vrouwen last krijgt van haaruitval. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Maak direct een afspraak via onze website of bel naar 010-4623011. Liever eerst even bij de modellen kijken?

Kijk dan hier wanneer de eerstvolgende open avond plaats vindt.

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure