010 462 30 11 info@justhair.nl
Bekijk reviews Consult

Over Just Hair

Direct gratis consult aanvragen Brochure aanvragen
Snel een vraag stellen

Wie zijn we en wat doen we? 

Justhair Nederland, gevestigd in Barendrecht, aan de rand van Rotterdam en in Huis ter Heide bij Utrecht, is een uniek haarinstituut waar iedereen met haarproblemen terecht kan op één van de drie afdelingen: Maat Haarwerken, Confectie Haarwerken of Consulten voor Haaruitvalpreventie.
Daarnaast heeft Justhair ook een webwinkel.

Justhair voldoet aan al je haarwensen: Prettig en geruststellend.

Justhair brengt de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Maat Haarwerken. Zoals het unieke Next Generation systeem, dat onzichtbaar en onopvallend voor anderen is, maar wel optimaal comfort en gebruiksgemak heeft. Er zijn confectie modellen in alle kleuren en lengtes, maar er kan ook een haarwerk op maat worden aangepast naar je eigen model haar. In een persoonlijk gesprek adviseren wij je over het haarwerk dat aan al jewensen voldoet.

Diverse bevestigingsmethoden

Om te bepalen welk type haarwerk het beste bij je past, houden wij rekening met je werk en/of welke sport je beoefent. Er zijn diverse bevestigingsmethoden mogelijk: lijm, tape, clips en permanente bevestiging. Voor welke oplossing ook gekozen wordt: Het is altijd onopvallend voor anderen. Bij de afdeling Confectie Haarwerken kun je terecht voor het direct aanpassen van je uiterlijk. Ook als je last heeft van haaruitval ten gevolge van een chemokuur, kan bij Justhair gelukkig een passende oplossing gevonden worden.

Een prettige en vooral geruststellende gedachte. Wij adviseren om zo snel mogelijk langs te komen. Bij voorkeur al direct voor of na het starten van de eerste chemokuurbehandeling. In een gesprek leggen wij alles uit en bespreken wij samen de mogelijke oplossingen. Omdat we aangesloten zijn bij alle ziektekostenverzekeraars, verzorgen wij ook de declaratie voor u.

 

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair Haarwerken Rotterdam
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
Justhair Haarwerken Utrecht
Prins Alexanderweg 54B
3712 AB Huis ter Heide

BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure