T:010 462 30 11 E:info@justhair.nl

haaraanvulling

Haaraanvulling als oplossing voor haaruitval

Heeft u plaatselijk last van haaruitval? Begint uw haar uit te dunnen en vindt u dit erg onprettig? Bij JustHair kunt u nu terecht voor excellente haaraanvulling. Omdat we uw haar alleen aanvullen op de plaatsen waar dat nodig is, zal het een zeer natuurlijke uitstraling krijgen. De haaraanvulling zal stap voor stap plaatsvinden zodat de terugkeer van uw haar op een zeer geleidelijke manier gebeurd. Laat u bij JustHair verbazen door de mogelijkheden en de resultaten!

Afneembare en vaste haaraanvulling

Haaruitval is een probleem dat optreedt bij zowel mannen als vrouwen in alle leeftijden. Veel mensen storen zich eraan als hun hoofdhuid zichtbaar wordt onder de steeds dunner wordende haardos. Daar is nu wat aan te doen. Met haaraanvulling kunt u uw gezonde en volle haren aanvullen met hoge kwaliteit. Er zijn verschillende soorten haaraanvulling te verkrijgen bij JustHair. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een haarwerk dat u zelf kunt afnemen. Deze vorm van haaraanvulling heeft als grote voordeel dat u het kunt afnemen wanneer u gaat slapen. Dit komt de levensduur van het haarwerk ten goede. U kunt ook kiezen voor haaraanvulling die u niet zelf kunt afnemen. Deze wordt aan het haar vast geknoopt en dit zit dus altijd goed. Het is hierbij wel zaak dat u om de vier á zes weken naar de haarspecialist gaat om het haarstuk te onderhouden.

Haaraanvulling van JustHair

Heeft u genoeg van uw haar dat steeds dunner wordt? Wilt u graag uw haar stylen zoals u dat zelf wilt, zonder rekening te hoeven houden met kale plekken op uw hoofd? Haaraanvulling van JustHair is de oplossing die u zoekt. Onze getrainde haarspecialisten zullen u een mooie haardos geven en mensen zullen niet eens merken dat dit niet honderd procent uw eigen haar is. Voor natuurlijke, mooie en kwalitatief goede haaraanvulling kunt u dus contact opnemen met JustHair.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak direct een gratis afspraak of bel 010-4623011.

Heeft u vragen?
Dan helpen we u graag verder
Bij vragen helpen wij u graag verder
Ik wil graag...
Blijf op de hoogte
Blijf gratis op de hoogte van het laatste nieuws
Bekijk alle referenties
Onze referenties
Klanten over ons
"Een haarwerk waarbij je tijdens het douchten het water weer lekker op je hoofd kan voelen. Het haarwerk dat niet voelbaar is. Waarbij je gerust door je haar kan (laten) strijken. Het haarwerk dat natuurgetrouw is en net als je eigen haar aanvoelt."
Brochure
Ontvang onze gratis brochure
Ontvang de brochure thuis of digitaal.
Gratis brochure aanvragen