010 462 30 11 info@justhair.nl
Open avond Consult Inloggen

Haaraanvulling als oplossing voor haaruitval

Direct gratis consult aanvragen Brochure aanvragen
Snel een vraag stellen

haaraanvulling

Dunner haar of haaruitval? 

Krijg je last van dunner haar, of begint het haar plaatselijk uit te vallen? We kunnen ons goed voorstellen dat dit bijzonder onprettig is. Gelukkig zijn er tal van haaruitval oplossingen te vinden! Zo heeft Justhair excellente haaraanvulling beschikbaar, welke niet van echt te onderscheiden zijn. Wij vullen je haar alleen aan op de plekken waar dit noodzakelijk is. De haaraanvulling wordt dus als het ware verweven met je eigen haar. Dit geeft een zeer natuurlijke uitstraling! Daarnaast werken wij middels het unieke concept dat we de haaraanvullingen in stapjes plaatsen, waardoor de terugkeer van je haar op een zeer geleidelijke manier gebeurt.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat je bij haarkliniek Justhair informeren, en verbaas je over de vele mogelijkheden van haaropvulling, en de schitterende resultaten!

Gratis consultgesprek plannen

Afneembare en vaste haaraanvulling

Haaruitval is niet beperkt tot alleen mannen of vrouwen, of tot bepaalde leeftijden. Het kan iedereen overkomen, en soms is haaruitval voorkomen gewoon niet mogelijk. De kans is groot dat je je er aan stoort dat de hoofdhuid steeds zichtbaarder wordt en dat de haardos steeds dunner wordt. Gelukkig kun je hier iets aan doen! Wij werken namelijk met hoge kwaliteit haaraanvulling, waarmee we je natuurlijke haardos aanvullen tot een mooie, volle dos. Dit ziet zeer natuurlijk uit! Je kunt kiezen uit een afneembare haaraanvulling, welke je elke avond voor het slapen gaan afneemt. Of je gaat voor een "vaste" haaropvulling. Deze bevestigen we middels knopen aan je natuurlijke haar, zodat het altijd goed en stevig zit. Mocht je voor deze laatste optie kiezen, dan is het wel noodzakelijk om elke 4 á 6 weken terug te gaan naar je erkend haarwerkspecialist om de haaraanvulling te onderhouden. 

Lees hier meer over haarwerk onderhoud >

Haaraanvulling van Justhair

Wil je weer een mooie, volle haardos? Wil je je geen zorgen meer maken over een zichtbare hoofdhuid, kale plekken en dun haar? Wil je je haar graag stylen zoals jij dat graag wil, zonder rekening te houden of kale plekken wel worden bedekt? Dan bieden we je graag een oplossing in de vorm van haaraanvulling van Justhair. Onze haarspecialisten zijn goed opgeleid en hebben reeds jarenlange ervaring in het geven van persoonlijk advies, en ook het daadwerkelijke plaatsen en onderhouden van haaraanvulling. Onze producten zijn zo goed dat niemand zal zien dat het niet compleet je eigen haardos is. Kies voor kwaliteit, natuurlijk en onzichtbaar met Justhair haaraanvulling!

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van haaropvulling? Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak of bel 010-4623011.

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure
Corona beleid
Belangrijke mededeling

Beste Client,

Wij hebben onze werkzaamheden weer langzaam hervat.
Dit betekend dat we vanaf 11 mei weer voor de 100% open zijn.

Wij hebben vanuit de kappersbond een protocol ontvangen en die is goedgekeurd door het RIVM.
Wij voldoen intussen aan de gestelde eisen.

Dit betekend dit voor u.
* Men dient bij griepachtige klachten (verkoudheid, koorts, hoesten etc.) van uzelf of een ander gezinslid NIET naar de salon te komen.
Dit geldt ook als er in de voorgaande 14 dagen contact is geweest met een COVID-19 besmet persoon!
Graag dit zo ruim als mogelijk vooraf aan de ingeplande afspraak aan ons melden zodat we deze plek dan kunnen opvullen.
Niet vooraf afgemelde afspraken worden gewoon in rekening gebracht.
* Men dient direct bij binnenkomst, de handen goed te desinfecteren met handgel aanwezig bij de balie.
* Er mogen géén andere personen meekomen naar de salon.
* We schudden geen handen en houden we minimaal anderhalve meter afstand van elkaar (uiteraard uitgezonderd de kap(st)per).
* Betreed u de salon zeer kort vóór de afgesproken tijd; indien u vroeger aankomt dient u buiten te wachten, bijvoorbeeld in de auto.
* Kom bij consultgesprekken alleen kort vóór de afgesproken tijd; indien u vroeger aankomt dient u buiten te wachten, bijvoorbeeld in de auto.
We begrijpen dat dit zeer ingrijpende maatregelen zijn maar alleen onder deze strenge voorwaarden kunnen en mogen we u in onze salon ontvangen.

Graag uw begrip hiervoor.

Bestellingen via de webwinkel blijft gewoon mogelijk.
Voor bezorging binnen Nederland en België werken we nauw samen met PostNL.

Allereerst: het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. PostNL bezorgt onze pakketten daarom tot op heden zoals je van ons gewend bent.
Om de verspreiding van het virus te voorkomen, nemen ze wel extra maatregelen.
De gezondheid en veiligheid staan hierbij voorop.
Houd er wel rekening mee dat het voor kan komen dat de bezorging soms 1 of 2 dagen langer duurt, dan je gewend bent.
Wij verzenden alle orders die op werkdagen voor 16:00 uur geplaatst zijn, altijd dezelfde dag.
Maar door de grote druk op de bezorgdiensten, kan het voorkomen dat zij 1of 2 dagen extra nodig hebben.

Met vriendelijke groeten,
Ingrid Waals
receptie@justhair.nl

Sluiten