010 462 30 11 info@justhair.nl
Bekijk reviews Consult

Haaraanvulling als oplossing voor haaruitval

Direct gratis consult aanvragen Brochure aanvragen
Snel een vraag stellen

haaraanvulling

Dunner haar of haaruitval? 

Krijg je last van dunner haar, of begint het haar plaatselijk uit te vallen? We kunnen ons goed voorstellen dat dit bijzonder onprettig is. Gelukkig zijn er tal van haaruitval oplossingen te vinden! Zo heeft Justhair excellente haaraanvulling beschikbaar, welke niet van echt te onderscheiden zijn. Wij vullen je haar alleen aan op de plekken waar dit noodzakelijk is. De haaraanvulling wordt dus als het ware verweven met je eigen haar. Dit geeft een zeer natuurlijke uitstraling! Daarnaast werken wij middels het unieke concept dat we de haaraanvullingen in stapjes plaatsen, waardoor de terugkeer van je haar op een zeer geleidelijke manier gebeurt.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat je bij haarkliniek Justhair informeren, en verbaas je over de vele mogelijkheden van haaropvulling, en de schitterende resultaten!

Gratis consultgesprek plannen

Afneembare en vaste haaraanvulling

Haaruitval is niet beperkt tot alleen mannen of vrouwen, of tot bepaalde leeftijden. Het kan iedereen overkomen, en soms is haaruitval voorkomen gewoon niet mogelijk. De kans is groot dat je je er aan stoort dat de hoofdhuid steeds zichtbaarder wordt en dat de haardos steeds dunner wordt. Gelukkig kun je hier iets aan doen! Wij werken namelijk met hoge kwaliteit haaraanvulling, waarmee we je natuurlijke haardos aanvullen tot een mooie, volle dos. Dit ziet zeer natuurlijk uit! Je kunt kiezen uit een afneembare haaraanvulling, welke je elke avond voor het slapen gaan afneemt. Of je gaat voor een "vaste" haaropvulling. Deze bevestigen we middels knopen aan je natuurlijke haar, zodat het altijd goed en stevig zit. Mocht je voor deze laatste optie kiezen, dan is het wel noodzakelijk om elke 4 á 6 weken terug te gaan naar je erkend haarwerkspecialist om de haaraanvulling te onderhouden. 

Lees hier meer over haarwerk onderhoud >

Haaraanvulling van Justhair

Wil je weer een mooie, volle haardos? Wil je je geen zorgen meer maken over een zichtbare hoofdhuid, kale plekken en dun haar? Wil je je haar graag stylen zoals jij dat graag wil, zonder rekening te houden of kale plekken wel worden bedekt? Dan bieden we je graag een oplossing in de vorm van haaraanvulling van Justhair. Onze haarspecialisten zijn goed opgeleid en hebben reeds jarenlange ervaring in het geven van persoonlijk advies, en ook het daadwerkelijke plaatsen en onderhouden van haaraanvulling. Onze producten zijn zo goed dat niemand zal zien dat het niet compleet je eigen haardos is. Kies voor kwaliteit, natuurlijk en onzichtbaar met Justhair haaraanvulling!

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van haaropvulling? Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak of bel 010-4623011.

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair Haarwerken Rotterdam
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
Justhair Haarwerken Utrecht
Prins Alexanderweg 54B
3712 AB Huis ter Heide

BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure