010 462 30 11 info@justhair.nl
Bekijk reviews Consult

Haarkliniek Justhair

Direct gratis consult aanvragen Brochure aanvragen
Snel een vraag stellen

Kies voor kwaliteit bij haarkliniek Justhair

Justhair is een deskundige haarkliniek die al sinds 1980 bestaat. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk professionals op het gebied van haarverlies en andere haarproblemen. Door onze persoonlijke benaderingswijze hebben wij keer op keer weer bewezen dat onze haarkliniek voor iedereen de meest geschikte oplossing kan vinden. Daarom kijken wij bij de eerste afspraak naar de oorzaak van jouw haarproblemen. Op basis van jouw haren, je hoofdhuid en je persoonlijke wensen zullen wij de meest geschikte haaruitval oplossing samenstellen en desgewenst een behandelplan maken. Dat maakt Justhair de meest effectieve haarkliniek die je een oplossing kan bieden voor al je persoonlijke haarproblemen!

Gratis & vrijblijvend consultgesprek plannen

Haarproblemen oplossen zonder haartransplantatie

Veel mensen denken bij een oplossing voor haarproblemen of bij een haarkliniek al snel aan haartransplantaties. Wij zijn juist de kliniek waar je terecht kunt om alle opties vóór een haartransplantatie te overwegen en te proberen. Een transplantatie is namelijk een dure en langdurige behandeling. Wij bieden oplossingen die afgestemd zijn op jouw hoofdhuid en haar. Daarom kunnen wij je voorzien van middelen tegen haaruitval, maar ook van (semi-permanente) haarwerken, haarstukjes en pruiken van echt haar die niet van echt te onderscheiden zijn. Voordat je er erg in hebt, zul je de stralende haardos van vroeger terughebben.

Last van haaruitval? Neem contact op met onze haarkliniek!

Wanneer je benieuwd bent naar wat wij voor je kunnen betekenen, dan kun je geheel vrijblijvend een gesprek met ons aanvragen. Tijdens dit gesprek kunnen wij desgewenst een haaranalyse doen: zowel de hoofdhuid als de dikte, lengte, krul en kleur van je haar zullen worden bekeken. Ook kunnen wij op basis daarvan zien hoe de haaruitval zich de komende tijd bij je zal gaan ontwikkelen. Op basis van de haaranalyse kunnen wij samen met jou voor een van onze succesvolle behandelingsmethodes kiezen. Voor wat voor een behandeling je ook kiest, bij Justhair heb je 100% succesgarantie!

Neem nu contact met ons op

Waarom haarkliniek Justhair?

  • Meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van haarwerken, haarverdikking, haaruitval, etc.
  • Gespecialiseerd in alles over haar
  • Aanbevolen door huisartsen, dermatologen en kappers
  • Enkel deskundige, ervaren en gespecialiseerde haarspecialisten
Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair Haarwerken Rotterdam
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
Justhair Haarwerken Utrecht
Prins Alexanderweg 54B
3712 AB Huis ter Heide

BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure