T:010 462 30 11 E:info@justhair.nl

Haarkliniek

Haarkliniek Justhair!

Justhair is een deskundige haarkliniek die al sinds 1980 bestaat en onze medewerkers zijn stuk voor stuk professionals op het gebied van haarproblemen. Door onze persoonlijke benaderingswijze hebben wij keer op keer weer bewezen dat onze haarkliniek voor iedereen de meest geschikte oplossing kan vinden. Daarom kijken wij bij de eerste afspraak naar de oorzaak van uw haarproblemen. Op basis van uw haren, uw hoofdhuid en uw wensen zullen wij de meest geschikte oplossing voor uw haarproblemen samenstellen en desgewenst een behandelingsplan maken. Dat maakt Justhair de meest effectieve haarkliniek die u een oplossing kan bieden voor al uw persoonlijke haarproblemen!

Haarproblemen oplossen zonder haartransplantatie

Veel mensen denken bij een oplossing voor haarproblemen of bij een haarkliniek al snel aan haartransplantaties. Herhaaldelijk is echter aangetoond dat haartransplantaties niet werken. Het heeft dus geen enkele zin om u aan een dure, langdurige en pijnlijke behandeling te onderwerpen. Wanneer u op zoek bent naar een haarkliniek die u echt een oplossing biedt voor uw haarproblemen, dan bent u bij Justhair in goede handen! Wij bieden oplossingen die afgestemd zijn op uw hoofdhuid en uw haar. Daarom kunnen wij u voorzien van middelen tegen haaruitval, haarwerken en pruiken. Voordat u er erg in heeft zult u de stralende haardos van vroeger terug krijgen zonder dat iemand in uw omgeving het doorheeft!

Last van haaruitval? Neem contact op met haarkliniek Justhair!

Wanneer u benieuwd bent naar wat wij voor u kunnen betekenen dan kunt u geheel vrijblijvend een gesprek met ons aanvragen. Tijdens dit gesprek kunnen wij desgewenst een haaranalyse doen: zowel uw hoofdhuid als de dikte, lengte, krul en kleur van uw haar zullen in beschouwing worden genomen. Ook kunnen wij op basis daarvan zien hoe de haaruitval zich de komende tijd bij u zal gaan ontwikkelen. Op basis van uw haaranalyse kunnen wij samen met u voor een van onze succesvolle behandelingsmethodes kiezen. Voor wat voor een behandeling u ook kiest, bij Justhair heeft u 100% succesgarantie! Neem nu contact met ons op!

terugbellen2 webshop haarkliniek consult aanvragen

Waarom haarkliniek Justhair?

* Meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van haarwerken, haarverdikking, haaruitval, etc.

* Gespecialiseerd in alles over haar

* Aanbevolen door huisartsen, dermatologen en kappers

* Enkel deskundig, ervaren en gespecialiseerde haarspecialisten

Heeft u vragen?
Dan helpen we u graag verder
Bij vragen helpen wij u graag verder
Ik wil graag...
Blijf op de hoogte
Blijf gratis op de hoogte van het laatste nieuws
Bekijk alle referenties
Onze referenties
Klanten over ons
"Een haarwerk waarbij je tijdens het douchten het water weer lekker op je hoofd kan voelen. Het haarwerk dat niet voelbaar is. Waarbij je gerust door je haar kan (laten) strijken. Het haarwerk dat natuurgetrouw is en net als je eigen haar aanvoelt."
Brochure
Ontvang onze gratis brochure
Ontvang de brochure thuis of digitaal.
Gratis brochure aanvragen