010 462 30 11 info@justhair.nl
Bekijk reviews Consult

Reparatie & onderhoud van haarwerk

Onderhoud en reparatie

Wil je een beschadiging aan je haarwerk laten repareren, wil je je haarwerk weer eens laten reinigen of zijn er kale plekken ontstaan die je door onze haarwerkspecialisten wil laten bijknopen? Ook voor reparatie en onderhoud van je haarwerk kun je terecht bij Justhair! Hier leggen wij even kort uit wat we hier allemaal mee bedoelen.

Een eigen haarwerk atelier

Vrijwel alle reparaties en onderhoud aan haarwerken voeren wij uit in ons eigen atelier. In de meeste gevallen heb je het haarwerk al binnen een paar dagen terug. Is er spoed en is de reparatie klein? Dan zou je zelfs onder het genot van een kopje thee of koffie even kunnen wachten tot het klaar is.

Om een eerlijke en correcte prijsopgave en tijdsindicatie te kunnen geven, willen wij het haarwerk altijd eerst even zien. Dit kan alleen door het confectie of maathaarwerk naar ons toe te brengen. Maak hiervoor wel even een afspraak via de mail of telefoon zodat we zeker tijd voor je hebben als je langskomt. Nadat we het haarwerk hebben gezien en hebben besproken wat de wensen zijn, kunnen wij je een vrijblijvende prijsopgave en tijdsindicatie geven.

Maak dus eerst een afspraak, geheel vrijblijvend, zodat je weet wat wij voor je kunnen betekenen.

Onderhoud bij Justhair Haarwerken

Bij Justhair voeren wij al jarenlang haarwerk onderhoud uit op allerlei soorten confectie en maathaarwerken. Goed onderhoud is zeer belangrijk omdat dit zorgt voor een langere levensduur van het haarwerk.

Omdat elk haarwerk anders is, is het van belang dat een specialist naar het haarwerk kijkt. Als er namelijk zonder ervaring / verstand van zaken onderhoud wordt uitgevoerd, dan is het mogelijk dat het haarwerk wordt beschadigd. Daarom raden wij altijd aan om onderhoud regelmatig te laten uitvoeren door een haarwerkspecialist, bijvoorbeeld Justhair.

Onderhoud per haarwerk bevestiging

Er zijn verschillende bevestigingsmethodes voor haarwerken en elke methode vergt zijn eigen proces. Hieronder beschrijven we in het kort de stappen van het onderhoud bij Justhair.

Haarwerk met Clips

 1. Wassen met Shampoo en Conditioner
 2. Eigen haar knippen
 3. Evt. verven/ kleuren
 4. Föhnen/ modelleren
 5. Haarwerk plaatsen

Haarwerk met Tape

 1. Wassen
 2. Spoelen met Shampoo en Conditioner
 3. Tape resten verwijderen
 4. Eigen haar knippen
 5. Evt. verven/ kleuren
 6. Nieuwe tape bevestigen
 7. Föhnen/ modelleren
 8. Haarwerk plaatsen

Haarwerk met Lijm

 1. Wassen
 2. Spoelen met Shampoo en Conditioner
 3. Lijm resten verwijderen
 4. Eigen haar knippen
 5. Evt. verven/ kleuren
 6. Nieuwe lijm bevestigen
 7. Föhnen/ modelleren
 8. Haarwerk plaatsen

Confectie Haarwerk

 1. Wassen
 2. Spoelen met Shampoo en Conditioner
 3. Echt haarwerk : Föhnen
 4. Synthetisch haarwerk: Opstomen
 5. Evt. eigen haar knippen
 6. Föhnen/ modelleren
 7. Haarwerk plaatsen

Klik hier voor de prijzen van het haarwerk onderhoud

Haarwerk reparaties

Haarwerk reparaties doen we bij Justhair Haarwerken vrijwel altijd in ons eigen atelier, waar snelheid en zorgvuldigheid gecombineerd worden voor een perfect resultaat. De meest voorkomende reparaties aan haarwerken zijn:

 • Nieuwe voorranden aanzetten met lace front
 • Scheuren en gaten repareren
 • Kale delen bijknopen en haarlijnen optimaliseren
 • Elastiekdelen toevoegen of vervangen
 • PU-delen toevoegen of vervangen
 • Montuurdelen vervangen
 • Baleinen toevoegen of vervangen

Onze haarwerkspecialisten doen ook reparaties aan haarwerken die niet bij ons zijn aangekocht.

Klik hier voor de prijzen van haarwerk reparaties

Haarwerk slijtage

Net zoals de meeste spullen slijten haarwerken ook. Bij veelvuldig gebruik kan het voorkomen dat er haar verloren gaat bij het vaak borstelen, de binnenkap (het montuur) kan gaat rafelen of er kan lichte schade ontstaan aan de PU-delen. Als de slijtage tijdig wordt opgemerkt, is de kans groter dat je niet meteen het hele haarwerk hoeft te vervangen, maar dat het alleen opgeknapt hoeft te worden.

Hoe langer je wacht met het laten repareren, hoe meer kans je hebt dat je het haarwerk een tijdje moet missen voor het uitvoeren van één of meerdere reparaties.

Justhair service

Op veel kleine reparaties kan je, onder het genot van een kop thee of koffie en een koekje, gewoon even blijven wachten. Deze klaar-terwijl-je-wacht service betekent dat je je haarwerk helemaal niet hoeft te missen! Ook wanneer de onderhoudswerkzaamheden wat groter zijn, zullen we altijd zo snel mogelijk te werk gaan.

Wil je jouw haarwerk een onderhoudsbeurt geven of laten repareren? Maak dan meteen een afspraak door te bellen naar 010-4623011 of mailen naar receptie@justhair.nl en wij zullen je zo spoedig mogelijk inplannen.

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair Haarwerken Rotterdam
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
Justhair Haarwerken Utrecht / Zeist
Prins Alexanderweg 54B
3712 AB Huis ter Heide

BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure