010 462 30 11 info@justhair.nl
Bekijk reviews Consult

Haarwerk kosten: alle prijzen op een rijtje

Direct gratis consult aanvragen Brochure aanvragen
Snel een vraag stellen

Wat kost een haarwerk?

De prijs van een haarwerk wordt bepaald door tal van factoren. Zo is de keuze voor echt haar of synhetisch haar van grote invloed op de haarwerk prijs, maar ook de bevestigingsmethode en de lengte van het haar zijn van belang. Bij Justhair bieden we tal van haarwerk oplossingen voor zowel mannen als vrouwen. We zetten de prijzen graag voor je op een rijtje:

Bekijk haarwerk prijzen voor mannen     Bekijk haarwerk prijzen voor vrouwen 

Haarwerk onderhoudskosten

Een haarwerk dient regelmatig onderhouden te worden om het zo mooi mogelijk te houden. Er kunnen kale plekken ontstaan door borstelen, welke bijgeknoopt kunnen worden. Daarnaast is een goede reiniging af en toe nodig, en is het soms noodzakelijk om kleine reparaties uit te laten voeren om de levensduur van het haarwerk zo optimaal mogelijk te houden. Wij kunnen zorgdragen voor al deze zaken. Deze kan je hier alvast bekijken:

Kosten van haarwerk onderhoud & reparatie

Haarwerk kosten vergoed vanuit zorgverzekering

Wist je dat je vaak ook een vergoeding kunt ontvangen vanuit de zorgverzekering voor de aanschaf van je haarwerk? Daarmee kun je de haarwerk kosten dus extra drukken. De vergoeding komt uit de basisverzekering en wordt uitbetaald wanneer je een geheel of gedeeltelijk kaal bent door een medische aandoening of behandeling. Doordat de basisverzekering wordt gebruikt, is wel het eigen risico van toepassing. Zijn de haarwerk kosten hoger dan de vergoeding? Dan dien je de rest zelf bij te betalen.

Heb je echter een aanvullende verzekering? De kans is aanwezig dat hier nog aanvullende vergoedingen uit worden uitgekeerd, waardoor de haarwerk prijs nog iets lager wordt. 

Bereken de vergoeding van je zorgverzekering >

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair Haarwerken Rotterdam
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
Justhair Haarwerken Utrecht
Prins Alexanderweg 54B
3712 AB Huis ter Heide

BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure