010 462 30 11 info@justhair.nl
Bekijk reviews Consult

Revivogen Anti-Haaruitval Lotion

Direct gratis consult aanvragen
Snel een vraag stellen

Revivogen tegen haaruitval

Zoek je een dermatologisch geteste oplossing tegen haarverlies? Wil je dunner wordend haar bestrijden met een natuurlijk en veilig product? Revivogen is precies wat je zoekt. Met bewezen resultaten is dit een goede oplossing voor zowel  mannen als vrouwen.

Hoe werkt Revivogen?

Het enzym 5-alpha-reductase is verantwoordelijk voor het omzetten van testosteron naar DHT (dihydrotestosteron) in de hoofdhuid. DHT heeft als eigenschap dat het zich bindt aan de haarfollikels, waardoor de haren eerst dunner worden en uiteindelijk zullen uitvallen. Het is dus de oorzaak van erfelijke erfelijke kaalheid. 

Revivogen is verrijkt met tal van natuurlijke en krachtige ingrediënten waarvan wetenschappelijk is bewezen dat ze de werking van 5-alpha-reductase tegengaan. Hierdoor wordt veel minder DHT geproduceerd en blijven haren langer in de groeifase. De haren zullen dus pas veel later uitvallen. Daarnaast zorgt Revivogen er ook voor dat 'slapende' haarfollikels die wel nog kleine hoeveelheden keratine produceren, weer uitgroeien tot sterke en gezonde haren. 

Wat kun je verwachten

Een reëel verwachtingspatroon is belangrijk omdat dit voor jou bepaalt of een behandeling succesvol is of niet. Hieronder lees je enkele aandachtspunten. Tevens kun je het onderzoeksrapport lezen voor meer informatie. 

Verwachting binnen 2-4 weken: Nadat begonnen is het het gebruik van Revivogen, constateren sommige gebruikers een verhoogd haarverlies binnen 2 tot 4 weken. Dit lijkt natuurlijk een tegenvaller, maar dat is absoluut niet waar. Dit betekent dat het product werkt! De groeicyclus van de haarfollikel wordt namelijk geactiveerd, waardoor haren die zich in de rustende fase en overgangsfase bevinden, versneld dit stadium verlaten en naar de groeifase overgaan. De haarwortels gaan nieuwe, gezondere en sterkere haren produceren. 

Binnen 60-90 dagen zal het extra haarverlies afnemen en zie je al dat het haar steeds minder dun wordt. 

Na 3 tot 6 maanden zul je zien dat je haar alsmaar dikker zal worden. Daarnaast is het mogelijk dat je volledig nieuwe haren zult tegenkomen, welke steeds zichtbaarder worden.

Na 16 tot 18 maanden, mits het product vrijwel elke dag wordt gebruikt, wordt het maximale effect van de behandeling bereikt. Na deze periode kun je het gebruik van Revivogen terugbrengen naar een soort onderhoudsstatus: zo'n 3 tot 5 keer per week, Daarmee kun je het verkregen resultaat optimaal behouden. 

Conclusie

Uit onderzoeksresultaten kunnen we de volgende conclusies trekken:

  1. Revivogen heeft géén bijwerkingen en is compleet veilig; 
  2. De producten bieden een lokale behandeling tegen dunner wordend haar;
  3. Revivogen bestrijdt haaruitval volgens het mannelijk kaalheidspatroon;
  4. De gehele lijn van producten zorgt ervoor dat de anagene (groei-)fase van haar wordt bevorderd, waardoor het haar dikker en gezonder wordt;
  5. Revivogen is geschikt voor zowel vrouwen als mannen.

Ben je benieuwd wat Revivogen voor jou kan doen? Neem dan contact op met Justhair en laat je informeren in een gratis en vrijblijvend haaruitval preventie consult. Maak een afspraak via onze receptie 010-4623011, mail naar info@justhair.nl of maak een afspraak via onze website (wij werken alleen op afspraak).

Wil je Revivogen graag proberen? Ook dat kan: bestel dan een 3 maanden voorraad in onze winkel. 

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair Haarwerken Rotterdam
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
Justhair Haarwerken Utrecht / Zeist
Prins Alexanderweg 54B
3712 AB Huis ter Heide

BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure