010 462 30 11 info@justhair.nl
Bekijk reviews Open avond Consult Inloggen

JustHair bezoekt seminar in Lissabon

Publicatie datum: 09-06-2014
Direct gratis consult aanvragen Brochure aanvragen
Snel een vraag stellen

Van 5 juni t/m 7 juni heeft het internationale seminar voor haarwerkspecialisten plaatsgevonden. Ditmaal was de locatie in Lissabon, Portugal. Het gehele Justhairteam was hierbij aanwezig om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op haargebied.

Seminar Lissabon

Dit jaar werd de internationale seminar voor haarwerkspecialisten gehouden in Lissabon. Een internationaal gezelschap uit onder andere Zweden, Denemarken, Finland, Ierland, Italië, Spanje, Portugal, Frankrijk, Israël, Duitsland, de Verenigde Staten, België en Nederland waren aanwezig. In deze dagen hebben onze haarwerkspecialisten verdere theorie en praktijk ervaring op kunnen doen.

Onderwerpen en nieuwe producten

er waren diverse lezingen en er werd met verschillende levende modellen gedemonstreerd welk type en kleur haarwerk het beste geplaatst kon worden. Technieken als “hoe het best de haarlijn plaatsen”, “toepassen van haardichtheid” en andere onderwerpen werden uitvoering behandeld. Ook werden ervaringen uitgewisseld over het toepassen van diverse nieuwe lijm types bij de zuurgraad van de huid. Daarnaast zijn er weer verschillende zaken aangeschaft zoals een nieuw type stoomcleaner voor het reinigen van de haarwerken.

Revolutionaire doorbraak voor synthetisch haarwerk

Nieuw was een type confectie haarwerk dat aanvoelt als echt haar met dezelfde kleur schakering. Dit haarwerk is in een beperkt aantal kleuren te verkrijgen en in verschillende haardikte en drie soorten krul te bestellen. Het verschil tussen synthetisch en echt haar is dat synthetisch haar altijd in zijn oorspronkelijke krul terug komt na het nat worden. Door dit nieuw type haarwerk is er weer een reuze sprong gezet in de Confectie haarwerken. Ook hier geldt dus meer en meer, Confectie haarwerken worden nu ook maatwerk.

Kortom, het seminar was gezellig en leerzaam doordat we weer nieuwe producten hebben gezien en ook onderling tussen de bedrijven de tips en trucs hebben kunnen uitwisselen. Tenslotte was het ook nog goed voor onze team spirit.

Terug naar overzicht
Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure