010 462 30 11 info@justhair.nl
Bekijk reviews Open avond Consult Inloggen

JustHair bezoekt seminar voor haarwerkspecialisten

Publicatie datum: 30-06-2017
Direct gratis consult aanvragen Brochure aanvragen
Snel een vraag stellen

Op 12 juni jl. was het weer zover, het internationale seminar voor haarwerkspecialisten was dit keer in een mooie omgeving van de Dominicaanse Republiek. Ook een afvaardiging van JustHair was hierbij aanwezig om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op haargebied.

Seminar Dominicaanse Republiek

Een internationaal gezelschap uit onder andere Brazilië, Amerika, Spanje, Italië, Israël, Frankrijk, België, Duitsland en Nederland waren aanwezig bij deze seminar. In deze dagen hebben onze haarwerkspecialisten verdere theorie en praktijk ervaring op kunnen doen.

Onderwerpen en nieuwe producten

Eer waren verschillende sessies over de verschillende type haarwerken met echt haar en synthetisch haar, soorten tape, verfmethode, internet marketing en er waren demonstraties met diverse levende modellen. Tijdens deze demonstraties werd aangetoond welk type en kleur het best geplaatst kon worden. Technieken als hoe het beste de haarlijn plaatsen, toepassen van haardichtheid en andere onderwerpen werden uitvoerig behandeld. Ook werd ervaring uitgewisseld over de toe te passen “nieuwe” lijm typen bij de verschillende zuurgraad van de huid.

Internationaal netwerk

Zeer nuttig was ook dit weer de onderlinge uitwisseling van kennis op internationaal gebied. Een groot voordeel is dat je vrij kunt discussiëren over zaken die bij jou spelen. Er is immers altijd wel een bedrijf die ook zo'n ervaring heeft gehad en dit dan opgelost heeft. Je hoeft dus niet zelf “het wiel” uit te vinden. Dit keer is er bijvoorbeeld onder leiding van Keith Zimmerman uitvoering stilgestaan bij de verschillende verlijming technieken en toegepaste producten. Zeer leerzaam dus. Uiteraard zijn direct na terugkomst alle producten met de medewerkers van JustHair doorgenomen.

Synthetisch haarwerk

Ook werd een type confectie haarwerk besproken dat aanvoelt als echt haar met dezelfde kleur schakering. Dit haarwerk is in een beperkt aantal kleuren te verkrijgen en in verschillende haardikte en drie soorten krul te bestellen. Het verschil tussen synthetisch en echt haar is dat synthetisch haar altijd in zijn oorspronkelijke krul terug komt na het nat worden. Door dit type haarwerk is er weer een reuze sprong gezet in de Confectie haarwerken. Ook hier geld dus meer en meer; confectie haarwerken zijn nu ook maatwerk.

Doordat er ook wat nadelen aan dit synthetisch haarwerk kleven, moet met goed weten hoe het haarwerk te behandelen bij schoonmaken en borstelen, daarom willen wij dit wel wat verder onderzoeken. Hiervoor zullen we dus enkele haarwerken gaan bestellen en uitproberen zodat we onze eigen ervaring hier aan kunnen koppelen.

Kortom de seminar was gezellig en leerzaam doordat we weer nieuwe producten hebben gezien en ook onderling tussen de bedrijven de tips en trucs hebben kunnen uitwisselen.

Terug naar overzicht
Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure