010 462 30 11 info@justhair.nl
Bekijk reviews Open avond Consult Inloggen

Korte uitleg over Revivogen en Propecia

Publicatie datum: 08-09-2014
Direct gratis consult aanvragen Brochure aanvragen
Snel een vraag stellen

Revovigen en Propecia zijn beide middelen die gebruikt worden om haaruitval tegen te gaan. Wij begrijpen dat je niet precies weet wat het is. Wij leggen je hier uit wat het verschil is tussen deze twee. Daarnaast lees je ook een aantal gelijkenissen. Op deze manier weet je welk product geschikt is voor jouw situatie.

De verschillen en gelijkenissen

Revivogen en Propecia zijn beide een middel dat gebruikt wordt door mannen en vrouwen die lijden aan Alopecia Androgenetica. Maar wat zijn nu de verschillen en gelijkenissen? Dat lees je hier!

De verschillen

Er zijn twee vormen van het enzym 5AR. Dit zijn Type 1 en Type 2. Propecia blokkeert Type 2 tot 65% terwijl Revivogen Type 1 tot wel 90% van het enzym blokkeert. Daarnaast vermindert Revivogen meer DHT. Dit hebben studies bewezen.

Propecia producten kunnen daarnaast alleen door mannen gebruikt worden terwijl Revivogen door zowel mannen als vrouwen gebruikt kan worden. Een ander verschil is dat Propecia alleen op recept van de dokter verkrijgbaar is terwijl Revivogen zonder recept gekocht kan worden.

Als laatste is er het feit dat Propecia systemische productie van DHT vermindert. Dit is over het hele lichaam. Hierdoor heeft het product enkele bijwerkingen. Revivogen vermindert alleen de productie van DHT. Dit is gericht op de haarfollikel en hoofdhuid waardoor het product de rest van het lichaam niet beïnvloed.

Overeenkomsten

De producten Propecia en Revivogen zijn beide ontworpen om een enzym te blokkeren. Dit is het 5AR enzym. Het enzym zorgt ervoor dat DHT geproduceerd wordt waardoor haaruitval ontstaat.

De kosten van de producten

Wij bieden diverse soorten producten aan die haaruitval kunnen tegengaan. De kosten van deze producten variëren enorm. We hebben daarom alle producten met prijzen voor u op een rijtje gezet:

  • Revivogen scalp therapy: €129,- per set
  • Revivogen shampoo: €25,- per stuk
  • Revivogen conditioner: €25,- per stuk
  • Finasteride (Propecia) €45,- per maand
  • X5 Hairlaser: €295,-
  • Hairpluslaser (eenmalige aanschaf): €595,-
  • Minoxidil 2% voor de vrouw: €59,50 per 3 maanden
  • Minoxidil 5% voor de man: €99,50 per 3 maanden
Terug naar overzicht
Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure