010 462 30 11 info@justhair.nl
Bekijk reviews Open avond Consult Inloggen

Nieuwe producten van DS Laboratories

Publicatie datum: 10-11-2017
Direct gratis consult aanvragen Brochure aanvragen
Snel een vraag stellen

Kenners zijn het er al over eens. De complete haaruitval preventie lijn van DS Laboratories is een groot succes in de strijd tegen haaruitval. Zie hieronder de producten en hun kenmerken die vanaf nu te koop zijn bij JustHair.

Revita Hair Growth Stimulating Shampoo

Deze shampoo heeft een aantal voordelen. Naast het stimuleren van de haargroei zorgt deze shampoo ook voor:

>> Gezonde hoofdhuid. Een unieke combinatie van hydraterende ingrediënten speciaal ontwikkeld om de hoofdhuid vitaal te houden en haarzakjes te versterken.

>> Premium ingrediënten. Bevat ingrediënten, zoals Ketoconazol. Deze bestrijdt het hormoon DHT en heeft een ontstekingsremmende werking. Hierdoor gaat Revita Shampoo haaruitval tegen.

>> Vol en dik haar. Revita Shampoo bevordert voller en dikker haar.

>> Een veilig gebruik. Deze shampoo is veilig in gebruik, kent weinig bijwerkingen en is geschikt voor verschillende soorten haaruitval.

>> Het gebruik van natuurlijke ingrediënten. De formule bevat in tegenstelling tot veel 'supermarkt-shampoos' geen Sodium Lauryl Sulfate (SLS) of Sodium Laureth Sulfate (SLES), wat vaak gelinkt wordt aan droog haar, huidirritatie en haaruitval door een slechte conditie van de haarfollikel.

Revita Shampoo is de meest efficiënte haargroei-stimulerende shampoo die op de markt te verkrijgen is. Revita combineert verschillende krachtige en unieke ingrediënten die de vitaliteit van de hoofdhuid optimaliseren en de conditie van het haar en de haarzakjes verbeteren.

Revita.Cor Hair Growth Stimulating Conditioner

Dit is een conditioner die een stimulerend effect heeft op de haargroei. Deze conditioner zorgt voor:

 • Stimuleert haargroei. Stimuleert nieuwe haargroei door een effectieve formule en ingrediënten zoals cafeïne en Nano Koper peptiden.
 • Remt DHT. Bevat ingrediënten die DHT remmend zijn, een van de belangrijkste oorzaken van kaalheid.
 • Langdurige werking. Door een nieuwe techniek blijven de actieve bestandsdelen langer werken, tot wel 12 uur, zelfs na het zwemmen of zweten.
 • Voorkomt uitdroging. Revita.Cor voorkomt uitdroging van het haar en zorgt voor een betere structuur. Hierdoor is het haar makkelijker in model te brengen.
 • Gezond. Voedt de beschadigde haarzakjes en houdt de hoofdhuid gezond.

Revita.Cor Conditioner voorkomt uitdroging van het haar, voedt het haar en geeft het een betere structuur. De conditioner bevat alleen premium ingrediënten, bevordert een betere conditie van het haar en stimuleert gezonde, nieuwe haargroei.

Welke Spectral past bij jou?

Er zijn een groot aantal soorten Spectral die gebruikt kunnen worden. Echter is niet ieder product voor iedereen geschikt. Wij bespreken hier welke producten er zijn en voor wie ze geschikt zijn.

 1. Spectral.DNC. Dit is een product dat geschikt is voor de man. Het bevat Minoxidil van 5 procent. Het is geschikt voor erfelijke haaruitval en actief op heel het hoofdhaar. Dit heeft een langdurige werking op je haren.
 2. Spectral.UHP. Dit is een serum dat Minoxidil 5 procent bevat en als klassieke oplossing gezien wordt. Dit is de hoogste puurheid waarin je het product kunt kopen.
 3. Spectral.DNC-L. Ook dit product bevat 5% Minoxidil en is geschikt voor vergevorderd erfelijke haaruitval. Er zitten meerdere actieve ingrediënten in en het versterkt de haarwortel.
 4. Spectral.RS. Dit is de eerste variant die geschikt is voor de man en vrouw. Deze helpt bij de hormonale schommelingen en stress. Het is zeer effectief en verbeterd de algehele gezondheid van de hoofdhuid.
 5. Spectral.DNC-N. Ook dit product is geschikt voor man en vrouw. Het bevat Nanoxidil 5% en is effectief tegen erfelijke haaruitval. Het is geschikt voor de kruin en bij de voorste haarlijn. Het voordeel van dit product is dat het een snelle opname heeft.
 6. Spectral.F7. Dit product bevat Astressin-B en helpt tegen haaruitval bij stress. Het is een booster van andere Spectral producten en bevat meerdere actieve ingrediënten.
 7. Spectral.DNC-S. Dit is het laatste product dat zowel voor man als vrouw geschikt is. Het bevat natuurlijke ingrediënten en is geschikt voor vergevorderd haaruitval. Het is een zeer krachtige formule en bestaat uit 2 flacons voor verhoogde effectiviteit.
 8. Spectral.CSF. Dit is een product speciaal gemaakt voor de vrouw. De meeste ingrediënten die gebruikt zijn, zijn voornamelijk effectief bij vrouwen. Het gaat erfelijke haaruitval tegen. Het bevat voedingstoffen voor een gezonde haargroei en is mild voor de huid.

Nanoxidil wordt door DS Laboratories gezien als de opvolger van Minoxidil. Nanoxidil is ontwikkeld om haaruitval tegen te gaan en haargroei te stimuleren. Nanoxidil heeft een lager moleculair gewicht, wat als voordeel heeft dat het sneller en beter in de hoofdhuid wordt geabsorbeerd. Daarnaast zijn in klinische testen geen bijwerkingen gevonden bij het gebruik van Nanoxidil, wat bij Minoxidil wel het geval kan zijn.

Terug naar overzicht
Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure