010 462 30 11 info@justhair.nl
Bekijk reviews Open avond Consult Inloggen

Vitamine tekort en de invloed op haarverlies

Publicatie datum: 20-07-2019
Direct gratis consult aanvragen Brochure aanvragen
Snel een vraag stellen

Je zult het vast al eens vaker te horen hebben gekregen. Het eten van twee stuks fruit per dag zou zorgen voor een goede toename van vitamines. Een Brits onderzoek heeft echter het tegendeel bewezen. Uit dit onderzoek is gebleken dat we nog steeds veel te weinig groente en fruit eten. Het eten van fruit tijdens je ontbijt is al een goede aanvulling!

Hoeveel groente en fruit moet je dagelijks consumeren?

Het Britse onderzoek heeft aangetoond dat mensen minimaal vijf porties van 375 gram groente en 300 gram fruit moeten eten. Wanneer dit gedaan wordt, daalt de kans op vroegtijdig overlijden met 42%. Daarrnaast zorgt het eten van deze hoeveelheden fruit en groente er ook voor dat huid, ingewanden, haar en nagels gezonder zijn en dit ook uitstralen.

Het onderzoek

Er is uitgebreid onderzoek gedaan. Dit Britse onderzoek heeft namelijk 8 jaar geduurd en heeft een studie gedaan op een doorsnee van de bevolking. Hier wordt daarom veel waarde aan gehecht. Met dit onderzoek kunnen nieuwe adviezen gegeven worden waarmee diëtisten mensen de juiste voeding kunnen voorschrijven.

Richtlijnen voor een goede voeding

Met de resultaten van het onderzoek is de Gezondheidsraad bezig om nieuwe richtlijnen op te stellen. De reden voor een groter aantal stukken fruit en groente per dag is dat er steeds minder vitamines en voeding in één stuk fruit zitten.

Bij JustHair zijn wij ook altijd bezig met het stimuleren van een gezond eetpatroon. Hierdoor zal haargroei gestimuleerd worden. Heeft jouw lichaam een zetje in de goede richting nodig of heb je gewoon hulp nodig? Maak dan gebruik van onze Hairvitals. Zo blijft je haar in goede conditie en kun je jouw lichaam voorzien van de geadviseerde hoeveelheid vitamines.

Terug naar overzicht
Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure