010 462 30 11 info@justhair.nl
Bekijk reviews Consult
Aspen
€ 450,00 p/s Meer informatie
Atlanta
€ 450,00 p/s Meer informatie
California
€ 450,00 p/s Meer informatie
California klein
€ 450,00 p/s Meer informatie
Event klein
€ 450,00 p/s Meer informatie
Hawaii
€ 450,00 p/s Meer informatie
Nebraska
€ 450,00 p/s Meer informatie
Rio
€ 400,00 p/s Meer informatie
State comfort
€ 555,00 p/s Meer informatie
Utah
€ 450,00 p/s Meer informatie

Pruik kort haar


Iedereen heeft een eigen voorkeur van haarstijl. Zo heeft de een lang haar en de ander kort haar of misschien wel een bos vol krullen. Wij van Just Hair begrijpen heel goed dat je ook met een pruik zo dicht mogelijk bij je eigen haarstijl wilt komen. Daarom hebben wij dan ook verschillende pruik haarstijlen in ons assortiment. Ben jij op zoek naar een pruik voor kort haar? Dan hebben wij verschillende mogelijkheden voor jou.

Assortiment korte haarwerken


Een kort haar pruik van Just Hair is klaar voor gebruik. Dit betekent dat je binnen no-time kunt genieten van je pruik met kort haar zonder dat je hier heel lang op hoeft te wachten. Omdat iedereen anders is gebouwd, wordt de kort haar pruik wel op jouw hoofd en gezicht aangepast. Dit wordt gedaan door de confectie haarwerk te knippen aan de hand van jouw eigen vormen en natuurlijk je persoonlijke wensen. Zo zorgen we ervoor dat jouw pruik met kort haar perfect aansluit zodat deze nauwelijks te onderscheiden is van een echte haardos.

Ook kun je bij Just Hair terecht voor onderhoud en reparatie. Heeft je pruik een beschadiging opgelopen of is je kort haar pruik toe aan een onderhoudsbeurt? Geen enkel probleem. Onze haarwerk specialisten lossen dit probleem zo snel mogelijk voor je op.

Natuurlijke kleuren kort haar pruik


Wij willen graag iedereen kunnen voorzien van een perfect passende pruik die voldoet aan alle wensen. Daarom hebben wij een assortiment met zowel verschillende modellen als verschillende kleuren van een kort haar pruik.

Blonde pruik met kort haar


Heb jij van jezelf blond haar en wil je ook een pruik die zo dicht mogelijk bij je eigen haarkleur in de buurt komt? Dan is het mogelijk een blonde pruik voor kort haar aan te schaffen. Onze blonde pruiken met kort haar zijn te verkrijgen in verschillende modellen en verschillende blond tinten. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je voorkeur uit gaat naar een blonde pruik met kort haar inclusief highlights of misschien wel een volledig blonde kleur. Ook hebben wij verschillende kort haar pruiken waarbij kleuren zoals bruin en blond samen worden gevoegd voor een zo natuurlijk mogelijk echt haar resultaat.

Pruik kort zwart haar


Is jouw natuurlijke haarkleur zwart en wil je deze kleur graag behouden wanneer je een pruik draagt? Kies dan voor een pruik met kort zwart haar. Onze pruiken met kort zwart haar worden voorzien van een zo natuurlijk mogelijk kleur die zo dicht mogelijk bij een eigen zwarte haarkleur komen. Door te werken met verschillende tinten zal de pruik met kort zwart haar lijken op een eigen haardos. Hierdoor valt de pruik met kort zwart haar minder op en kun jij genieten van een prachtige korte coupe.

Wil jij een kort haar pruik van de haarspecialist Just Hair? Boek dan een gratis en vrijblijvend consult. Tijdens dit consult kijken we samen naar de mogelijkheden voor een haarwerk voor vrouwen.
Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair Haarwerken Rotterdam
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
Justhair Haarwerken Utrecht
Prins Alexanderweg 54B
3712 AB Huis ter Heide

BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure