010 462 30 11 info@justhair.nl
Bekijk reviews Open avond Consult Inloggen
Dallas
€ 595,00 p/s Meer informatie
Denver
€ 695,00 p/s Meer informatie
Diamond
€ 750,00 p/s Meer informatie
Glamour
€ 595,00 p/s Meer informatie
Hollywood
€ 595,00 p/s Meer informatie
Orlando
€ 595,00 p/s Meer informatie
Texas
€ 595,00 p/s Meer informatie

Lang haar pruik


Wanneer je last hebt van dunner wordend haar of haartuitval wil je dit als vrouw natuurlijk zo snel mogelijk verbergen. Beide kunnen voor veel onzekerheid zorgen doordat de volle haardos niet meer is wat het is geweest. Gelukkig hoef je daar niet voor altijd last van te hebben. Met een lang haar pruik krijg je weer die volle haardos wat je gewend bent. Onze lang haar pruiken worden gemaakt van hoogwaardig kwaliteit en zien er heel natuurlijk uit. Hierdoor zal jouw lang haar pruik aanvoelen en uitzien als je eigen natuurlijke haar.

Assortiment lange haarwerken


De lang haar pruiken van Just Hair zijn zo gemaakt dat ze nauwelijks te onderscheiden zijn van het echte haar. Wij willen dan ook graag dat jij met een opgelucht en tevreden hart onze zaak verlaat. Ben jij tevreden? Dan zijn we tevreden. We zullen er dan ook alles aan doen om jouw gekozen lang haar pruik volledig aan te passen aan jouw hoofd en gezicht. Zo heeft ieder een eigen vorm hoofd, en zal de lang haar pruik die klaar voor gebruik is, moeten worden aangepast voor een perfecte fit. De haarwerken voor vrouwen worden geknipt en gestyled totdat het gewenste resultaat is bereikt. Er is keuze uit een ruim assortiment lang haar pruiken.

Naast het kopen van een lang haar pruik, kun je bij Just Hair ook terecht voor onderhoud en reparatie. Zo kan het zijn dat je eens een beschadiging oploopt aan je pruik en je deze graag wilt laten maken. Dankzij onze snelle service sta jij snel weer buiten met een onderhouden pruil die weer heel lang mee gaat.

Lang haar pruik met een natuurlijke kleur


Om al onze klanten tevreden te stellen, bestaan al onze kwalitatieve lang haar pruiken uit diverse modellen en kleuren. Zo kun je kiezen uit een kleur die zo dicht mogelijk bij je eigen haarkleur in de buurt komt, of juist misschien wel eens kiezen voor een totaal andere kleur confectie haarwerk.

Zwarte pruik lang haar


Een zwarte pruik met lang haar wordt voorzien van een mooie en natuurlijke donker zwarte kleur. Dankzij de verschillende donkere kleurtinten heeft de zwarte pruik met lang haar een natuurlijk uitstraling. Er si dan ook voldoende keuze uit modellen en verschillende kleuren zodat je een zwarte pruik met lang haar kunt kiezen die zo dicht mogelijk bij je eigen haarkleur past.

Blonde pruik lang haar


Wil je zo dicht mogelijk bij je blonde haarkleur blijven? Dan is het aanschaffen van een blonde pruik met lang haar wellicht iets voor jou. Dankzij de vele verschillende modellen en blond tinten, zit er altijd wel een geschikte blonde pruik met lang haar voor jou bij. Dankzij de kwalitatieve blonde pruiken krijg jij een zo natuurlijk mogelijk resultaat.

Witte pruik lang haar


Ook kan een witte pruik met lang haar de perfecte oplossing zijn om jouw haarproblemen te verbergen. Heb je altijd al eens wit haar willen hebben, of is dit je natuurlijke haarkleur en wil je je pruik aangepast op jouw wensen? Kies dan voor een hoogwaardige witte pruik met lang haar van Just Hair.

Pruik rood lang haar


Ook een pruik met rood lang haar is een kleur die vaak gevraagd wordt. Zo worden de pruiken met rood lang haar zo natuurlijk mogelijk gehouden met verschillende kleurtinten. Hierdoor zal een pruik met rood lang haar er prachtig uitzien en zorgen voor een mooie volle haardos.
 

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn voor een lang haar pruik van de haarspecialist Just Hair? Boek een gratis en vrijblijvend consult. Samen zullen we voor jou een perfect passende lang haar pruik vinden die precies aansluit bij jouw wensen.


 
Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure