T:010 462 30 11 E:info@justhair.nl

Haarwerken voor mannen

Micheal_zonder_haarwerk_-_Picture_042_xskl Micheal_kort_model_haarwerk_-_Picture_145_xskl Rob_zonder_haarwerk_-_Picture_038_xskl Rob_kort_model_haarwerk_-_Picture_099_B_xskl

Wilt u:

  • Met uw haarwerk kunnen douchen en het water weer lekker op uw hoofd voelen?
  • Dat uw haarwerk natuurgetrouw, net als uw eigen haar aanvoelt?
  • Dat uw haarwerk niet voelbaar is, en gerust door uw haar (laten) strijken?

Kom dan eens langs voor een gratis en vrijblijvend advies!
Wij laten u graag zien hoe een haarwerk wordt geplaatst en met de hand op maat gemaakt wordt.

Maak een afspraak voor een persoonlijk consult: klik hier voor een gratis consult.

Kunt u niet wachten? Kijk dan de korte video hieronder om te zien hoe wij een haarwerk plaatsen.

Gedeeltelijk of geheel haarverlies bij mannen kan soms al op jongere leeftijd beginnen. Maar ook het gebruik van bepaalde medicijnen, stress of andere factoren kunnen een reden zijn van haaruitval. Haaruitval veroorzaakt een hoog opgetrokken haargrens of kale plekken bovenop het hoofd, wat ervoor kan zorgen dat u minder zelfvertrouwen krijgt en u zich niet meer zeker voelt over uw uiterlijk. U kunt dit probleem eenvoudig tegengaan door een haarwerk voor mannen te dragen waarmee u weer vol zelfvertrouwen door het leven gaat.

Verschillende soorten haarwerken voor mannen

Haarwerken voor mannen zijn de moderne oplossing om kaalheid op een natuurlijke wijze te verbergen en zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Haarwerken van Just Hair bedekken het kale gedeelte van uw hoofd met nieuwe haren die niet van echt haar te onderscheiden zijn, waardoor niemand in uw directe omgeving door zal hebben dat u een mannen haarwerk draagt. Er zijn verschillende soorten mannen haarwerken te verkrijgen, namelijk synthetische haarwerken en haarwerken van echt haar. Synthetische haarwerken voor mannen zijn over het algemeen onderhoudsvrij en niet van echt haar te onderscheiden. Haarwerken van echt haar zijn daarentegen een stukje duurder, maar hebben wel een langere levensduur.

zwemmendeman1 zwemmendeman2 zwemmendeman3

Verbeter uw zelfvertrouwen

Het aanbrengen van haarwerken voor mannen gebeurt bij Justhair op een professionele manier. Door samen met u uw wensen te bespreken en te kijken wat mogelijk is voor uw haar, kiezen wij de best passende mannen haarwerken voor u uit. Met onze haarwerken voor mannen kunt u gewoon douchen en door het haar strijken zonder dat er iets met uw haarwerk gebeurt. Met Justhair bent u verzekerd van een haarwerk dat niet te onderscheiden is van uw eigen haar en uitstekend blijft zitten.

Last van haaruitval? Kies dan voor een haarwerk voor mannen van Justhair

Bent u geïnteresseerd in een haarwerk voor mannen? Justhair maakt samen met u een uniek behandelingsplan waardoor u verzekerd bent van het beste haarwerk voor uw haar en hoofdhuid. Indien u graag meer advies krijgt over onze service en producten, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Justhair voorziet u graag van een vollere haarbos waarmee u vol zelfvertrouwen door het leven gaat.

Heeft u vragen?
Dan helpen we u graag verder
Bij vragen helpen wij u graag verder
Ik wil graag...
Blijf op de hoogte
Blijf gratis op de hoogte van het laatste nieuws
Bekijk alle referenties
Onze referenties
Klanten over ons
"Een haarwerk waarbij je tijdens het douchten het water weer lekker op je hoofd kan voelen. Het haarwerk dat niet voelbaar is. Waarbij je gerust door je haar kan (laten) strijken. Het haarwerk dat natuurgetrouw is en net als je eigen haar aanvoelt."
Brochure
Ontvang onze gratis brochure
Ontvang de brochure thuis of digitaal.
Gratis brochure aanvragen