T:010 462 30 11 E:info@justhair.nl

Kalende plekken verdwijnen onmiddellijk

Met de Toppik proteïnevezels verdwijnen kalende plekken onmiddellijk!
Binnen een halve minuut zorgt Toppik ervoor dat duizenden kleine haarvezels met uw haar worden verweven. U voelt zich goed en zelfverzekerd.

Nu ook online te bestellen bij Justhair!

Toppik hair building fibers voor een volle bos met haar

Toppik Hair is een praktische oplossing om uw kalende hoofddelen te camoufleren. Toppik Hair bestaat uit caroteen-proteïnevezels en is te verkrijgen in zeven verschillende kleuren. Omdat deze vezels dezelfde organische structuur hebben als gewoon haar zorgen ze voor een compleet natuurlijke uitstraling.

Succes gegarandeerd

Toppik Hair zit in een handige verpakking. Verdeel wat van de vezels over uw dunne haar en spuit een aantal malen met de Toppik Coverspray over uw haar om het langdurig in model te houden. Binnen een halve minuut ervaart u de illusie van een vollere haardos. Zelfs van een paar centimeter afstand zal niemand opvallen dat de vezels géén echte haren zijn!

Zo gezegd zo gedaan. Toppik Hair blijft dag en nacht en door weer en wind zitten. De vezels zijn geladen met statische elektriciteit, zodat ze altijd aan de haren blijven kleven. De Toppik Coverspray maakt dat het geheel nog beter in model blijft zitten. U verwijdert de Toppik vezels gemakkelijk door uw haar met shampoo te wassen.

TOPPIK maakt meer van uw haar. Wanneer u uw dunne haar combineert met Toppik Hair, lijkt het alsof uw haar voller wordt. Het is fantastisch voor mannen èn voor vrouwen.

voor toppikHaarsituatie voor Toppik na toppik Toppik donker bruin
voor haarvezelsHaarsituatie voor Toppik na haarvezels Toppik zwart
zonder haarverdikkingHaarsituatie voor Toppik met haarverdikking Toppik - licht bruin
zonder haarverdikkerHaarsituatie voor Toppik met haarverdikker Toppik zwart
zonder toppikHaarsituatie voor Toppik na toppik haar Toppik  midden bruin

Gebruik

Makkelijker kan het niet: na het wassen en drogen, de speciale flacon even uitstrooien (schudden) boven de doorschijnende plekken, met uw hand op het behandelde gebied kloppen of niet te diep borstelen en uw haar in model brengen, dan de speciaal ontwikkelde Toppik Fiberholdspray en klaar is kees.

Toppik blijft de gehele dag perfect zitten, geeft niet af, schilfert en irriteert niet en is na fixatie bestand tegen wind, regen en transpiratie.
Bovendien is Toppik makkelijk te verwijderen door uw haar te wassen met een willekeurige shampoo.
Toppik Hair Building Fibers is verkrijgbaar in 9 kleuren en zeer gebruiksvriendelijk.


9 kleuren

Garantie: niet goed, geld terug!

Ervaar nu het plezier van optische haarverdikking. Bent u niet tevreden met Toppik, aarzel dan niet om binnen 30 dagen contact met ons op te nemen. U krijgt dan onmiddellijk en zonder vragen uw geld terug (exclusief verzend- en administratiekosten).

Bel 010-4623011 voor een gratis demonstratie.

Ga voor meer informatie naar www.toppik.nl

Whole Family 1JHcr

De gehele Toppik lijn is verkrijgbaar bij Justhair. U kunt van deze producten ook een gratis demonstratie krijgen bij Justhair.

Heeft u vragen?
Dan helpen we u graag verder
Bij vragen helpen wij u graag verder
Ik wil graag...
Blijf op de hoogte
Blijf gratis op de hoogte van het laatste nieuws
Bekijk alle referenties
Onze referenties
Klanten over ons
"Een haarwerk waarbij je tijdens het douchten het water weer lekker op je hoofd kan voelen. Het haarwerk dat niet voelbaar is. Waarbij je gerust door je haar kan (laten) strijken. Het haarwerk dat natuurgetrouw is en net als je eigen haar aanvoelt."
Brochure
Ontvang onze gratis brochure
Ontvang de brochure thuis of digitaal.
Gratis brochure aanvragen