T:010 462 30 11 E:info@justhair.nl

Haarwerken voor vrouwen

HaarTotaalPlan biedt u een volledige oplossing voor uw probleem

U hoeft niet lijdzaam toe te zien hoe uw haargrens steeds verder wijkt. Justhair biedt u een individuele oplossing met het HaarTotaalPlan. Een beproefd pakket, dat nationaal en internationaal al op grote schaal wordt toegepast en daardoor tevreden gebruikers kent.


Onzichtbaar en onopvallend voor anderen, maar met optimaal comfort en gebruiksgemak. Sporten, sauna, weer en wind hebben absoluut geen invloed op uw individuele haaraanvulling. Afhankelijk van uw situatie kunnen de mogelijke oplossingen worden ingedeeld in vier typen.

Step-by-step methode
Voornaamste kenmerk van deze behandeling is dat uw haar stap-voor-stap 'groeit'. Bij elke behandeling krijgt u steeds meer van uw oude haardos terug. Uw omgeving merkt nauwelijks iets van deze geleidelijke terugkeer van uw haar.

Infill methode
Door te streven naar een optimale combinatie met uw eigen haar, ontstaat op natuurlijke wijze een perfect resultaat. Alleen op de plaatsen waar het nodig is, wordt bij deze methode een aanvulling aangebracht.

Profile Hair System
Dit systeem is speciaal ontwikkeld voor de Amerikaanse filmindustrie. Waarom denkt u dat iedereen in Hollywood-films perfect haar heeft? Filmsterren hebben dezelfde haarproblemen als u - ook bij hen komt haaruitval voor. Maar nu kunt u ook zorgen dat u voortaan perfect haar heeft. Zo perfect, dat geen mens zal zien dat het niet uw eigen haar is.

Profile Hair System kan semi-permanent op uw hoofd worden bevestigd dankzij een flinterdunne (ademende) lace voorrand. Haar achterover? Geen probleem. Superkort? Okay. Alle modellen zijn mogelijk, ook wetlook. Dankzij de onzichtbare huidfilm die semi-permanent is bevestigd.

Definitief haarplan
Op basis van ons onderzoek, de gekozen behandelingsmethode en uw wensen, maken wij een definitief behandelplan. De kosten vormen natuurlijk een belangrijk element in dit plan. Voordat u aan uw behandeling begint is duidelijk wat u uiteindelijk gaat betalen en welke garanties u krijgt.

Voor een bedrag vanaf € 160,00 per maand weet u zich verzekerd van een perfecte haardos. Daarnaast is er een uniek 4-stappen servicepakket. De hoogte van het maandbedrag wordt mede bepaald door uw persoonlijke situatie en het soort haaraanvulling dat u kiest.

4-Stappen servicepakket

Haartotaal plan - goed plan!
HaarTotaalPlan biedt u met dit servicepakket een volledige oplossing voor uw kaalheid en haaruitval. Onze jarenlange, internationale ervaring garandeert een optimaal product.

Het 4-Stappen servicepakket bestaat uit:

  1. Kosteloos maandelijks bezoek aan de HaarTotaalKapper
  2. Training in het verzorgen van uw haar
  3. HaarTotaalVerzekering voor kosteloze herstel-werkzaamheden in geval van beschadiging buiten uw schuld
  4. Volledige garantie op uw haaraanvulling

Kennismaken

De dienstverlening van JustHair betekent voor u een absolute discretie en een vertrouwde omgeving. Niemand hoeft te weten welke oplossing u heeft gekozen voor uw haarprobleem.
Onze eigen kappers zijn specialisten op hun vakgebied. Alleen zij kunnen uw bestaande en nieuwe haar optimaal verzorgen. Als u kritisch bent op uw uiterlijk en alleen met het beste genoegen neemt, neem dan eens contact op met JustHair. Wij zullen vrijblijvend al uw vragen beantwoorden en u voorzien van aanvullende informatie. Vraag nu een gratis brochure of consult aan.

 

Heeft u vragen?
Dan helpen we u graag verder
Bij vragen helpen wij u graag verder
Ik wil graag...
Blijf op de hoogte
Blijf gratis op de hoogte van het laatste nieuws
Bekijk alle referenties
Onze referenties
Klanten over ons
"Een haarwerk waarbij je tijdens het douchten het water weer lekker op je hoofd kan voelen. Het haarwerk dat niet voelbaar is. Waarbij je gerust door je haar kan (laten) strijken. Het haarwerk dat natuurgetrouw is en net als je eigen haar aanvoelt."
Brochure
Ontvang onze gratis brochure
Ontvang de brochure thuis of digitaal.
Gratis brochure aanvragen