010 462 30 11 info@justhair.nl
Bekijk reviews Consult

Bevestig je haarwerk met een professionele haarwerk lijm. De semi permanente bevestiging die je thuis zelf kunt gebruiken. Bekijk onze vloeibare lijmen waarmee je je haarwerk, haarstukje of pruik kunt bevestigen. 

Arcos Lijm Stixon € 31,50 p/s Meer informatie Lijm Aquabond 15 ml + spons € 17,50 p/s Meer informatie

Haarwerk lijm voor het bevestigen van je haar

Bevestigen van je haarwerk, pruik of toupet kan op vele verschillende manieren. Een van deze manieren is het vast maken van je haarwerk met lijm. Ook is het mogelijk te kiezen voor een clipje wanneer je zelf nog voldoende haar hebt. De uiteindelijke keuze uit het bevestigen van je haarwerk met lijm of andere middelen is geheel persoonsgebonden. Kies wat jij het fijnst vindt! 

Haarwerk lijm gebruiken

Het grote voordeel van het gebruiken van haarwerk lijm is dat haarwerk lijm een veel grotere kleefkracht heeft dan anderen middelen zoals tape. Het aanbrengen van lijm voor je haarwerk is wel iets lastiger en vergt meer werk. Hier krijg je wel een goed gelijmd en goed zittend haarwerk voor terug. Je hoeft niet bang te zijn dat je haarwerk verschuift of loslaat. 
Met lijm voor haarwerk blijft je haarwerk zelfs tot 4 weken goed zitten. Dit is dan natuurlijk wel afhankelijk van het gebruik, het materiaal en je eigen huid. 

Kies de juiste medicinale lijm voor haarwerk 

In onze webshop zijn verschillende soorten lijm voor haarwerk te vinden. Zo kun je kiezen voor een milde vloeibare lijm waarmee je je haarwerk dagelijks kunt lijmen. Super makkelijk voor thuisgebruik met een handige kwast. 

Kies je liever voor een langdurige lijm die lang blijft zitten? Dan kun je kiezen voor een medicinale lijm. Deze medicinale lijm blijft zeker 4 weken goed zitten. Je kunt hier dan ook alles mee doen zonder je zorgen hoeven te maken over het losgaan van je haarwerk. Sporten, slapen noem het maar op. 

Haarwerk laten bevestigen bij Just Hair

Wil jij je haarwerk laten bevestigen met medicinale lijm? Dan kun je terecht bij Just Hair voor het laten bevestigen van je haarwerk. Wij verzorgen niet alleen je haarwerk, maar zorgen er ook nog eens voor dat je hoofdhuid klaar is voor het bevestigen van een nieuw haarstuk. Laat je haarwerk op een professionele manier bevestigen!

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure