010 462 30 11 info@justhair.nl
Bekijk reviews Consult

Hairmax Laserkam Ultima 12

voor gezond en voller haar

De revolutionaire doorbraak in de behandeling van beginnende kaalheid: "De HairMax Laserkam voor thuisgebruik stopt haaruitval en stimuleert haargroei, gebaseerd op de nieuwste technieken van
toonaangevende haarklinieken. Veilig, effectief, eenvoudig toe te passen en geschikt voor iedereen die last heeft van haaruitval. Europese studies tonen aan dat in 85% van de gevallen haaruitval wordt gestopt en dat in 55% van de gevallen nieuwe haargroei wordt gestimuleerd.

Het bio-stimulerende effect van de Laserkam verbetert de conditie van uw haar zonder pillen of uitwendige lotions. Na ruim 20 jaar klinische ervaring en wetenschappelijk onderzoek is de HairMax Laserkam serie de eerste laserkam voor thuisgebruik.

€ 399,00
Productomschrijving

Het verschil met de Hairmax Laserkam Pirma 7 is dat dit apparaat nog sneller en handiger is in gebruik. Doordat er gebruik wordt gemaakt van 12 diode lasers duurt een totale behandeling maar 8 minuten! En dat maar 3 x per week.

Wat kan ik verwachten

  • Behandeling van maar 8 minuten per sessie, 3 x per week
  • Geen verdere haaruitval meer.
  • Revitalisatie van het nog aanwezige haar.
  • Verdikking van uw haren.
  • Hergroei van eerder uitgevallen haar.
  • Minder vet haar.
  • Geen last van roos meer.
  • Versnelt de celwerking van Keratine. Keratine is in de haarwortel nog vloeibaar. Hierdoor meer dikte van het haar.

Het gebruik van de laser gaat niet alleen haaruitval tegen, maar stimuleert ook de hernieuwde groei van haar. De belangrijkste oorzaak voor de resultaten is de verbetering van de bloedsomloop en het gezond(er) maken van de zakjes waar in de haarwortels zitten, de zogenaamde follikels.

Iedere cel in de hoofdhuid bevat miljoenen proteïne moleculen, die gevoelig zijn voor licht met een bepaalde golflengte. Bestraling met dat licht beïnvloedt het functioneren van de cel. Volgens onderzoek verbetert de lasertherapie de doorbloeding van de hoofdhuid, noodzakelijk voor de voeding van de haarwortels.

Europese studie resultaten

In 85% van de gevallen stopt de haaruitval en in 55% wordt hernieuwde haargroei gestimuleerd.

Verzenden & Retourneren

Het is mogelijk om jouw bestelling zelf af te halen in onze salon aan de Zeemanstraat 67. Daarnaast is het mogelijk dat wij ook de verzending regelen. Hiervoor worden wel afleverkosten in rekening gebracht afhankelijk van het aantal en type artikelen.

Betalen
Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair Haarwerken Rotterdam
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
Justhair Haarwerken Utrecht / Zeist
Prins Alexanderweg 54B
3712 AB Huis ter Heide

BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure