T:010 462 30 11 E:info@justhair.nl

Op maat gemaakte haarwerken

Justhair® is gespecialiseerd in haarwerken op maat.

Michael3Michael

Er zijn standaard modellen in alle kleuren en lengtes, maar er kan ook een haarwerk op maat worden gemaakt naar uw eigen model haar. In een persoonlijk gesprek adviseren wij u over het haarwerk dat aan al uw wensen voldoet. We houden rekening met uw werk of sport om te bepalen welk type haarwerk het beste bij u past.

Kiest u voor maatwerk, dan krijgt u een haarwerk dat past bij het model van uw hoofd en een haarkleur gerelateerd aan uw eigen haar. Er zijn diverse bevestigingsmethoden mogelijk, zoals met lijm, tape of clips of een permanente bevestiging. Kortom een onzichtbare oplossing voor uw haarprobleem.

U hoeft dus niet lijdzaam toe te zien hoe uw haargrens steeds verder wijkt. Justhair biedt u een individuele oplossing met het HaarTotaalPlan.

haarwerk vrouw voor en na

Onzichtbaar en onopvallend voor anderen, maar met optimaal comfort en gebruiksgemak. Sporten, sauna, weer en wind hebben absoluut geen invloed op uw individuele haaraanvulling. Lekker met je handen door het haar strijken, douchen en het water op je hoofd voelen, naar de sauna met je haarwerk, dat kan dus allemaal. Afhankelijk van uw situatie kunnen de mogelijke oplossingen worden ingedeeld in vier typen.

Step-by-step methode
Voornaamste kenmerk van deze behandeling is dat uw haar stap-voor-stap 'groeit'. Bij elke behandeling krijgt u steeds meer van uw oude haardos terug. Uw omgeving merkt nauwelijks iets van deze geleidelijke terugkeer van uw haar.

Infill methode
Door te streven naar een optimale combinatie met uw eigen haar, ontstaat op natuurlijke wijze een perfect resultaat. Alleen op de plaatsen waar het nodig is, wordt bij deze methode een aanvulling aangebracht.

MEDIHAIR® second skin methode (model: ICON, Next Generation, XTS).
Met MEDIHAIR® maken wij gebruik van een zogenaamde nieuwe hoofdhuid met haar. Op uw hoofd plaatsen wij de nieuwe haren door het aanbrengen van een 'tweede huid'. Hierdoor ontstaat na één behandeling alweer een volle haardos.

robvoormed_norway4_th_000med_foto4_groot

Pruiken op maat gemaakt
Ook pruiken worden tegenwoordig steeds vaker op maat gemaakt. Justhair biedt een aantal vaste pruiken aan maar ook pruiken op maat.

Profile Hair System
Profile Hair System kan semi-permanent op uw hoofd worden bevestigd dankzij een flinterdunne (ademende) lace voorrand. Haar achterover? Geen probleem. Superkort? Okay. Alle modellen zijn mogelijk, ook wetlook. Dankzij de onzichtbare huidfilm die semi-pemanent is bevestigd.

Maak snel een afspraak voor een persoonlijk consult. Voel de haarwerken, krijg een op maat gesneden advies of praat met één van onze modellen. Tel: 010-4623011 of mail naar ingridwaals@justhair.nl,

zwemmendeman1zwemmendeman2zwemmendeman3

Heeft u vragen?
Dan helpen we u graag verder
Bij vragen helpen wij u graag verder
Ik wil graag...
Blijf op de hoogte
Blijf gratis op de hoogte van het laatste nieuws
Bekijk alle referenties
Onze referenties
Klanten over ons
"Een haarwerk waarbij je tijdens het douchten het water weer lekker op je hoofd kan voelen. Het haarwerk dat niet voelbaar is. Waarbij je gerust door je haar kan (laten) strijken. Het haarwerk dat natuurgetrouw is en net als je eigen haar aanvoelt."
Brochure
Ontvang onze gratis brochure
Ontvang de brochure thuis of digitaal.
Gratis brochure aanvragen