T:010 462 30 11 E:info@justhair.nl

Haarwerk

Haren belangrijk voor het uiterlijkFoto haarwerken

De haren bepalen een belangrijk deel van het uiterlijk van de mens en kunnen belangrijk zijn om een bepaalde identiteit te creëren. Voor de meeste mensen is het daarom een behoorlijk probleem als ze haren beginnen te verliezen. Haartransplantaties zijn duur en de werking van haartransplantaties is zeer omstreden. Veel mensen kiezen daarom voor een haarwerk wanneer ze haren beginnen te verliezen. Een haarwerk is een soort van pruik die het kalende deel van het hoofd bedekt.

Natuurgetrouw haarwerk

Vaak gaat er een schaamtegevoel gepaard met het dragen van een haarwerk en voor veel mensen is dan ook de belangrijkste voorwaarde voor het dragen van een haarwerk dat het niet zichtbaar is. Daarom hebben we bij Justhair altijd een aantal standaard modellen in alle kleuren en in alle lengtes beschikbaar, maar het is uiteraard ook mogelijk om uw haarwerk geheel op maat te laten maken om het haarwerk zo natuurgetrouw te laten lijken. Onze haarwerken worden ingeknipt in uw echte haar zodat de overgang tussen het haarwerk en het echte haar onzichtbaar is.

De bevestiging van haarwerk

Haarwerk kan op verschillende manieren bevestigd worden. Welke manier het beste is, is afhankelijk van uw hoofdhuid en uw haarlengte. Een haarwerk kan bijvoorbeeld bevestigd worden met een clip. Op deze manier kan een haarwerk bevestigd worden aan het eigen haar en het haarwerk kan snel en gemakkelijk op of afgedaan worden. Ook kunt u ervoor kiezen om het haarwerk met tape te bevestigen. Tapes kunnen gebruikt worden om het haarwerk met tape aan de voorzijde op de kale hoofdhuid te bevestigen. Bij Justhair is ook tape verkrijgbaar waarmee u een haarwerk voor enkele weken kan bevestigen.

Op maat gemaakte haarwerkjes van Justhair!

Heeft u last van (beginnende) haaruitval en wilt u de look terug die u altijd gehad heeft zonder dat iemand het doorheeft? Kies dan voor een haarwerk van Justhair. Wij bieden u vele mogelijkheden met haarwerk en hanteren voor iedereen een persoonlijke werkwijze die helemaal is afgestemd op de cliënt. Daardoor leveren wij keer op keer oplossingen met haarwerk die onzichtbaar zijn voor de buitenwereld en voor de persoon zelf!

Haarwerken voor mannen

Haarwerken voor mannen zijn geen uitzondering meer. Justhair biedt een oplossing voor kalende mannen die graag hun kale plek willen opvullen met bijvoorbeeld haarwerken of een toupet. Kijk bij onze haarwerken voor mannen of wij een oplossing voor uw probleem kunnen bieden.

Haarwerken voor vrouwen

Niet alleen mannen, maar ook vrouwen kunnen last hebben van kalende plekken. Er zijn diverse methodes om deze kale plekken op te vullen zonder dat iemand het ziet. Op de pagina haarwerken voor vrouwen leest u over de verschillende methodes die we kunnen gebruiken om uw probleem aan te pakken.

Justhair, dé oplossing voor al uw haarproblemen:

* Een team van zeven gediplomeerde haarspecialisten

* Verbonden met alle zorgverzekeraars

* Altijd op de hoogte van het laatste nieuws omtrend haar

* Consult altijd gratis en vrijblijvend

* Verkoop van de beste haarproducten

 

Heeft u vragen?
Dan helpen we u graag verder
Bij vragen helpen wij u graag verder
Ik wil graag...
Blijf op de hoogte
Blijf gratis op de hoogte van het laatste nieuws
Bekijk alle referenties
Onze referenties
Klanten over ons
"Een haarwerk waarbij je tijdens het douchten het water weer lekker op je hoofd kan voelen. Het haarwerk dat niet voelbaar is. Waarbij je gerust door je haar kan (laten) strijken. Het haarwerk dat natuurgetrouw is en net als je eigen haar aanvoelt."
Brochure
Ontvang onze gratis brochure
Ontvang de brochure thuis of digitaal.
Gratis brochure aanvragen