010 462 30 11 info@justhair.nl
Bekijk reviews Open avond Consult Inloggen

Haarwerk

Direct gratis consult aanvragen Brochure aanvragen
Snel een vraag stellen

Jouw haren zijn belangrijk!

Foto haarwerkenDe haren bepalen een belangrijk deel van het uiterlijk van de mens en kunnen belangrijk zijn om een bepaalde identiteit te creëren. Voor de meeste mensen is het daarom een behoorlijk probleem als ze haren beginnen te verliezen. Haartransplantaties zijn duur en de werking van haartransplantaties is zeer omstreden. Veel mensen kiezen daarom voor een haarwerk wanneer ze haren beginnen te verliezen. Een haarwerk is een soort pruik waarmee alleen het kalende deel van het hoofd wordt bedekt.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een 

GRATIS en vrijblijvend consultgesprek >>

Natuurgetrouw en onzichtbaar haarwerk

Vaak gaat er een schaamtegevoel gepaard met het dragen van een haarwerk en voor veel mensen is dan ook de belangrijkste voorwaarde dat het niet zichtbaar is. Daarom hebben we bij Justhair altijd een aantal standaard modellen in alle kleuren en in alle lengtes beschikbaar, maar het is uiteraard ook mogelijk een haarwerk geheel op maat te laten maken om het zo natuurgetrouw te laten lijken. Onze specialisten integreren het haarwerk in je echte haar zodat de overgang compleet onzichtbaar is.

Diverse bevestigingsmethodes

Een haarwerk kan bevestigd worden op tal van verschillende manieren. Welke manier het beste is, is afhankelijk van je hoofdhuid en de lengte van je haar. Zo kan het haarstukje bijvoorbeeld bevestigd worden met een clip. Op deze manier kan het snel en gemakkelijk op- of afgedaan worden. Ook kun je ervoor kiezen om het haarwerk met tape aan de voorzijde op de kale hoofdhuid te bevestigen. Bij Justhair is ook tape verkrijgbaar waarmee je je haarstuk voor enkele weken kan bevestigen. Dit is dus een soort semi-permanente manier van bevestigen.

Op maat gemaakt haarwerk van Justhair!

Heb je last van (beginnende) haaruitval en wil je de look terug die je altijd heb gehad, zonder dat iemand het doorheeft? Kies dan voor een haarwerk van Justhair. Wij bieden je vele mogelijkheden en hanteren voor iedereen een persoonlijke werkwijze die helemaal is afgestemd op de cliënt. Daardoor leveren wij keer op keer oplossingen die onzichtbaar zijn voor de buitenwereld en voor de persoon zelf!

Oplossingen voor mannen

Haarwerken voor mannen zijn geen uitzondering meer. Justhair biedt een oplossing voor kalende mannen die graag hun kale plek willen opvullen met bijvoorbeeld haarwerken of een toupet. Kijk op onze speciale mannenpagina of wij een oplossing voor je probleem kunnen bieden.

Diverse haarwerk mogelijkheden voor vrouwen

Niet alleen mannen, maar ook vrouwen kunnen last hebben van haaruitval en kalende plekken. Er zijn diverse methodes om deze kale plekken op te vullen zonder dat iemand het ziet. Op de pagina haarwerken voor vrouwen lees je over de verschillende methodes die we kunnen gebruiken om jouw probleem aan te pakken.

Plan een gratis & vrijblijvend consultgesprek >>

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure