010 462 30 11 info@justhair.nl
Bekijk reviews Open avond Consult Inloggen

Onzichtbare haarwerken

Direct gratis consult aanvragen Brochure aanvragen
Snel een vraag stellen

Een prachtige haardos voor nu én de toekomst

Haarproblemen zoals langdurig haarverlies kan ervoor zorgen dat huid op je hoofd zichtbaar wordt. Dunner wordend haar of extreem haaruitval is nooit een fijne ervaring en kan de manier waarop je naar zelf kijkt negatief beïnvloeden. Waarom met deze gevoelens blijven lopen als er een oplossing is? Als haarspecialist biedt Justhair onzichtbare haarwerken op maat aan. Zo wordt dunner wordend haar gemaskeerd en lijkt je haar een stuk voller.

Meer weten over de mogelijkheden? Plan een vrijblijvend gesprek is met één van onze haarconsultants.

 

Gratis consultgesprek plannen

Haarwerk dat past bij jou

Bij de gedachte aan haarwerken wordt vaak gedacht aan zichtbare pruiken die onnatuurlijk ogen. Dit hoeft helemaal niet het geval te zijn! Door jarenlange ontwikkelingen kunnen haarstukken helemaal op de persoon worden aangepast. Zo bieden we bij Justhair kwaliteit onzichtbare haarwerken van echt haar en confectie haar aan voor mannen en vrouwen. Het confectie haar is direct leverbaar. Een werkje van echt haar wordt volledig op je hoofd aangemeten. In beide gevallen kies je zelf de haarkleur en haarstijl. Natuurlijk staan we bij Justhair klaar voor advies en hulp. Je kunt daarom rekenen op haarwerk dat helemaal bij jouw haar en persoonlijkheid past.

man krullend haar lachen hoed vrouw lachen blond haar

Onzichtbare plaatsing, groot resultaat

Heb je jouw haarwerk gekozen? Dan zorgen we voor een onopvallende plaatsing. Door gebruik te maken van een unieke ‘Next Generation’ technologie kunnen we haarwerken volledig onzichtbaar verwerken in je eigen haar. Het haar is niet zichtbaar met het oog en erg comfortabel. Door de stevige bevestiging kan het haarwerk simpel bij je dagelijkse activiteiten gedragen worden. Met slechts een kleine ingreep, zorgen onzichtbare haarwerken voor een groot én duurzaam resultaat. 

Waarom hulp van Justhair?

Het uitzoeken van haarwerk is een fragiele en belangrijke stap die je maakt. Logischerwijs wil je iemand vinden die je het gehele proces persoonlijk begeleidt. Bij Justhair kun je rekenen op ervaren haarspecialisten die je persoonlijk helpen bij het vinden van de juiste oplossing. Maak kennis met onze service:

  • Justhair is een gecertificeerd haarwerk specialist: Justhair is een erkend aanbieder voor haarwerken. Daarom kun je rekenen op jarenlange kennis en ervaring.
  • Gespecialiseerde haarwerkconsultants: De haarspecialisten bij Justhair zijn opgeleid om gericht advies, hulp en informatie te bieden bij het vinden van een haarwerk.
  • Ruime keuze haarwerken: wij bieden een groot assortiment kwaliteit haarwerken aan, gemaakt van echt of confectie aan.     
  • Samenwerking met zorgverzekeraars: Justhair werkt samen met alle zorgverzekeringen in Nederland. Wij het vinden van een haarwerk dienen we de declaratie in bij jouw zorgverzekeraar.

Gratis consultgesprek plannen

Meer weten over onzichtbare haarwerken?

Spreken onzichtbare haarwerken je aan en wil je meer weten over de mogelijkheden? Plan een gratis en vrijblijvend consultgesprek in. In een eerste afspraak leggen wij je graag meer uit over alle opties en gaan we voor jou op zoek naar de meest geschikte oplossing. 

Heb je vragen over onze diensten of producten? Schroom niet en neem contact met ons op. We staan je graag te woord. Tot ziens bij Justhair!

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure