010 462 30 11 info@justhair.nl
Bekijk reviews Consult

Last van extreme haaruitval?

Direct gratis consult aanvragen Brochure aanvragen
Snel een vraag stellen

Ernstige haaruitval is een veelvoorkomend probleem. Niet alleen mannen maar ook vrouwen kunnen met dit probleem te maken krijgen. Je fysieke uiterlijk verandert, maar ook psychisch brengt dit ongemakken met zich mee. Door verlies van je haar dankzij extreme haaruitval zit je misschien minder goed in je vel en voel je je onzeker over de kale plekken op je hoofd. 

Tijdelijke extreme haaruitval 

Extreme haaruitval kan teweeg worden gebracht door een verandering in je lichaam. Door deze drastische verandering in bijvoorbeeld je hormoonspiegel krijgt je lichaam een shock. Deze shock uit zich in het verliezen van je haar met zelfs ernstige haaruitval. 

Chemo

extreme haaruitvalEen chemokuur staat er bekend om dat het extreme haaruitval teweeg kan brengen. Dit verschilt natuurlijk wel per persoon en is afhankelijk van de soort kuur die jij bent ondergaan. Je haarconditie gaat tijdens zo’n chemotherapie achteruit waardoor extreme haaruitval hier het gevolg van kan zijn. Gelukkig is dit soort haaruitval maar tijdelijk en zullen je haren hoogstwaarschijnlijk naar enkele maanden na het beëindigen van de chemokuur weer terug groeien. Het is dan ook belangrijk je haar in de ze periode zo min mogelijk te beschadigen en te voeden met de juiste producten om herstel en groei te stimuleren. 

Alopecia Areata

Extreme haartuitval kan ook de oorzaak zijn van alopecia areata. Dit is een auto-immuumstoornis waar kaalheid kan optreden bij zowel man als vrouw op verschillende plekken. De auto immuumstoornis uit zich in verschillende kale plekken op de hoofdhuid. De haargroei zal zich binnen twee jaren weer hervatten, maar in sommige gevallen wordt de kaalheid erger. Deze extreme haaruitval kan dan leiden tot volledige kaalheid.

Gratis consultgesprek plannen

Tijdens en na de zwangerschap

Ook een zwangerschap kan invloed hebben op je hoofdhaar. Je hormoonhuishouding verandert en sommige vrouwen zullen merken dat hun haar misschien wel sterker wordt of ineens sneller groeit. In andere gevallen kan het compleet de andere kant uitslaan. Het haar wordt juist slap, breekt snel af, wat vervolgens kan uitlopen tot extreme haaruitval bij vrouwen. Gelukkig zal dit soort extreme haaruitval bij vrouwen na de zwangerschap weer normaal worden. 

Stress

Ook stress is een oorzaak van tijdelijke ernstige haaruitval bij zowel mannen als vrouwen. Stress zorgt voor een slechtere doorbloeding van de hoofdhuid waardoor de haarwortels beschadigd kunnen raken. Hierdoor zullen de haren minder goed kunnen groeien. De voor de hand liggende oplossing is natuurlijk het verminderen van stress, maar ook het masseren van de hoofdhuid om de doorbloeding te stimuleren of de juiste shampoos en lotions gebruiken bevordert de haargroei. 

Langdurig ernstige haaruitval

Heb jij last van haaruitval of een terugtrekkende haarlijn en heb je het idee dat je haren ook niet meer terug groeien? Dan kan je te maken hebben met een langdurige ernstige haartuitval. 

Extreme hormoonschommelingen kunnen er voor zorgen dat je permanent je haar verliest. Deze hormoonschommelingen kunnen voorkomen tijdens de menopauze of bijvoorbeeld door gebruik van medicijnen. Deze vorm van ernstig haarverlies is meestal langdurig dan wel niet blijvend. 

Ook kan permanente ernstige haaruitval het gevolg zijn van alopecia totalis. Deze auto-immuunziekte zorgt ervoor dat je lichaam zich verzet tegen je haarzakjes. Dit resulteert in een totale kaalheid op niet alleen je hoofd maar ook de rest van je lichaam. Ook deze vorm van extreme haartuitval is slecht te behandelen. Wil je toch weer een volle bos haar op je hoofd krijgen? Dan kun je bijvoorbeeld aan de slag met een van de haaruitval oplossingen van Justhair. 

haarstuk man verschil voor en na plaatsing

Behandelen van extreme haaruitval 

Of je haar weer terug groeit is natuurlijk afhankelijk van de oorzaak van je extreme haaruitval. Zou groeit je haar na het gebruik van bepaalde medicijnen of een hormonale schommeling vaak weer terug. Om de groei te stimuleren kan je gebruik maken van speciale middelen zoals shampoos of andere verdikkingsmiddelen. In de webshop van Just Hair vind je een aanbod van professionele middelen die je haargroei doen stimuleren. 

Gratis consultgesprek plannen

Just hair bij haarproblemen

Extreme haaruitval bij een vrouw is nooit wenselijk. Maar ook voor mannen kan dit een groot obstakel in het leven zijn. Just Hair biedt de oplossing bij al je haarproblemen. Of dit nou tijdelijke ernstige haaruitval betreft of misschien wel permanente haaruitval.

Met een haarwerkje op maat is extreme haaruitval verleden tijd. Laat je informeren door Just Hair en neem contact op. Wij zullen samen met jou de best passend oplossing bedenken. 

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure