010 462 30 11 info@justhair.nl
Bekijk reviews Open avond Consult Inloggen

Haarstukken

Direct gratis consult aanvragen Brochure aanvragen
Snel een vraag stellen

Een onzichtbare oplossing bij haarverlies

Ieder persoon kan een andere reden hebben om op zoek te gaan naar een haarstuk. De een ervaart haarverlies als gevolg van het gebruik van medicijnen. De ander heeft een haarziekte waardoor de haarzakjes niet sterk genoeg zijn om het haar vast te houden. Wat de reden ook mag zijn, het verliezen van haar is zowel voor vrouwen als voor mannen geen prettige ervaring. 

Gelukkig is er door de jaren heen getest met verschillende vormen van bedekking voor mensen die kampen met haaruitval. Justhair, als expert bij haarproblemen en haaruitval, heeft zich gespecialiseerd in verschillende oplossingen in vorm van haarstukken. Wil jij weer een volle haardos met prachtig volumineus haar? Dan zijn onze professionele en kwalitatieve haarstukken iets voor jou! 

Plan hier je gratis & persoonlijk consultgesprek

Haarstukken met echt haar

De door ons geleverde en geplaatste haarstukken zijn op het blote oog niet te onderscheiden van echt haar. Doordat wij werken met haarstukken met echt haar, zullen je eigen haren prachtig blenden in het haarstukje met echt haar. 

Voor mannen zijn haarstukken met echt haar ideaal. Dankzij de (vaak) korte coupe van een man, moet het haarstukje goed worden geplaatst en weg worden gewerkt. Kies je bijvoorbeeld voor het ICON haarstuk, dan kan het haar kort tot zeer kort worden geknipt zonder dat het haarstuk zichtbaar wordt. Dit is niet alleen te danken aan de techniek van de haarstukken, maar ook het echte haar. Ook is er speciaal een haarstukje voor de kruin. Creëer weer een prachtige look met een zo natuurlijk mogelijk haarstuk. 

Om ditzelfde natuurlijke resultaat voor vrouwen te bereiken, hebben wij natuurlijk ook haarstukken met echt haar voor vrouwen. Deze haarstukken kunnen worden aangepast naar lengte zodat deze mooi samenvalt met de lengte van je eigen haar. 

man blond haar rode trui vrouw lang haar blond

Speciale haarstukken voor dun haar

Mocht je nou nog voldoende haar hebben, maar last hebben van dun haar waardoor de hoofdhuid op sommige plekken zichtbaar wordt, dan kun je ook kiezen voor haarstukken voor dun haar. Dit is ideaal voor mannen of vrouwen die geen volledige pruik nodig hebben, maar wel diezelfde dekking willen voor een bepaalde plek in hun haar. 

Integration Hair is zo’n techniek waarbij we het haarstukje combineren met je eigen haar. Hierdoor zijn haarstukken voor dun haar niet te onderscheiden van het echte haar. Het haarstukje is licht, ademende en wordt bevestigd met clips of ringetjes. Het haarstukje is vele malen lichter als een pruik en vult alleen het haar aan daar waar jij dat nodig hebt.  Wil je graag meer weten over onze haarstukken? Plan een vrijblijvend consult in!

Plan hier je gratis & persoonlijk consultgesprek

Op maat gemaakt, speciaal voor jou!

Al onze haarstukken worden op maat gemaakt voor onze klanten. We kijken graag samen met jou welk haarstuk het best bij jou past. Onze confectie haarwerken zijn in principe al helemaal klaar voor gebruik, maar ook deze worden nog door onze haarspecialisten aangepast zodat deze mooi aansluiten op het hoofd en haar. Ook bieden we de mogelijkheid voor haarstukken met clips, zodat je zelf bepaalt op welk moment je een haarstuk wil dragen.

Wil je haarstukken voor dun haar of haarstukken met echt haar op maat laten maken? Dan helpen wij jou graag bij het maken van keuzes en informeren wij jou bij iedere stap dat gemaakt moet worden. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn, en wij zijn dat pas als jij dat ook bent!

Ontdek de mogelijkheden bij Justhair!

Wil je meer weten over onze haarstukken en de mogelijkheden die bij jou van toepassing zijn? Maak direct een afspraak voor een gratis consult of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Consultgesprek aanvragen

Je kunt een gratis consultgesprek aanvragen alwaar wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken om je probleem op te lossen.

Nu aanvragen
Geheel gratis
Kies zelf jouw datum / dagdeel
Echt persoonlijke aandacht
Herwin je zelfvertrouwen
Justhair
Zeemanstraat 67
2991XR Barendrecht
BTW: NL821185299B01
KvK: 24470384
Contact
T: 010 462 30 11
E: receptie@justhair.nl
Email voor afspraken, algemene vragen, consult haarwerken en haaruitval preventie.
Nieuwsbrief
Contact Open avond Brochure